Adventní čas, skok k vánocům a pak krůček do nového roku...
Ilustrační foto: pixabay.com

Adventní čas, skok k vánocům a pak krůček do nového roku...

22. 11. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Nováková
Děkuji všem za příspěvky, potěšily...
Hana Rypáčková
Já taky se díky článku ocitla ve vánoční náladě, zrovna jsem zadělala na perníčky. Hezké adventní svátky přeji všem . Ať se splní přání nevroucnější a nikdo u stolu nechybí..
Danka Rotyková
Váš článek, paní Hano, jsem četla tak pozorně, že jsem si to všechno živě předsavila. Jako bych se začetla do krásné knížky. Díky, bylo to příjemné.
Marie Ženatová
Paní Hano i já Vám moc děkuji za dojemný článek. Mé pocity jsou podobné jako u paní Jitky C., tak se nechci opakovat, ale ze srdce Vám přeji tak jako i nám všem ostatním to šťastné vykročení do nového roku...
Jitka Caklová
Paní Hano, moc děkuji za krásný článek. Mé srdíčko při čtení pookřálo a i já Vám a celé rodině přeji tichý Advent a krásné Vánoce. Pro mě jsou Vánoce těmi nejkrásnější svátky v roce a bez nazdobeného stromku si je neumím představit. Tak, Hodně zdraví všem!
Věra Halátová
Advent a Vánoce nejvíc prožívá desetiletý vnuk. Už má nakoupené dárky, už je má zabalené, 2. prosince dostane adventní kalendář a bude netrpělivě čekat na Štědrý den. Už ví, jaký bude mít stromeček, jaký stromeček obstará mně, tento týden vyrábíme takové čepičky na stromeček. Jeho nadšení všichni ostatní, kteří jsou dospělí, samozřejmě sdílí. Ale nějaké předvánoční běsnění? Proč? Co potřebuji, to si koupím, uklízím průběžně, aby byl pořádek a čisto, cukroví nepeču, ekluje se mi vložit ruce do cukru s máslem a vaječným žloutkem. Před Štědrým večerem začnou na internetu rady, jak správně smažit kapra, jak udělat nejlepší bramborový salát. Ryby jím po celý rok, studené brambory nemám ráda a Štědrý večer, právě proto, že je štědrý, si udělám to, co chutná mně a mé rodině, třeba lososa nebo beafsteak. Žádné velké blbnutí se u nás nikdy nekonalo.
Věra Ježková
V posledních letech Vánoce a advent prožívám čím dál míň. Nevadí mi to. Předvánoční běsnění jsem nesnášela a neprovozovala nikdy. Ale hezký advent a Vánoce vám samozřejmě přeji.
Jana Šenbergerová
Z vašeho článku na mě padla příjemná předvánoční nálada. 1. prosince zajdeme na Vánoční trh a rozsvícení vánočního stromu. Mám ráda čas, kdy chodíme kolem něho denně na nákupy. U nás je čekání na Ježíška a konec roku časem poklidným. Přeji vám, ať i letošní Vánoce a konec roku proběhnou ve stejném duchu, jak jste nám ho popsala. ♥
Hana Nováková
Dík Zuzce za přání i já přeji krásný, pohodový adventní čas, pokud bych mohla zařídit bez reklam všude kolem nás, ale to se jisto jistě nepovede. Tak alespoň s nějakým kulturním zážitkem, nebo s přáteli při kávě či vínečku....
Zuzana Pivcová
Osobně nemám ráda předvánoční nákupní ruch, především pak vlezlou reklamu, útočící na všechny věkové kategorie. Nákupním centrům se v tomto ohledu vyhýbám co nejvíce a TV nesleduji. Pokud má někdo rodinu, v níž žije nebo se navštěvují, věřím, že prožijí krásné svátky, ale už i advent. U jedinců to je různé. Mě vánoce nerozlítostňují. Mám je ráda, ale předem z nich neztrácím hlavu. Díky za pěkný příspěvek. Ať si to s celou rodinou patřičně užijete.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%