Ilustrační foto: ingimage.com
Jak vyhnat ze života staré křivdy
22. 10. 2018Příčin může být mnoho, důsledky jsou stejné: trápení se, nenávist, zloba. Staré křivdy si mnohdy lidé nesou v sobě celý život a vůbec netuší, jak by se jim ulevilo, kdyby se s nimi vypořádali. Nebo tuší, ale prostě to nedokážou. Jedna dáma nedávno začala chodit do kavárny se svou bývalou spolužačkou, se kterou nemluvila asi padesát let. Je i obě jejich rodiny totiž rozdělovala dávná křivda.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
22.10.2018 13:08
Asi má opravdu hodně z nás nějakou zkušenost s křivdou. Vnímala jsem velkou křivdu, která se stala mým rodičům. A nenapadlo by mne tenkrát, že se mému manželovi vlastně stane totéž, protože bude kvůli své dobrotivé povaze lehkou kořistí. Na rozdíl od rodičů jsem si zvolila život bez těchto lidí a jsem za to ráda. Nejsem tedy ukázkový případ ze skript psychologie.
Blanka Bílá
22.10.2018 12:12
Hezký den, vyhnad křivdy, odpustit se dá, zapomenout ne.Dá se říct, že jsou už mi ti dotyční lhostejní, a pokud to jde, nevyhledávám je.Jedno vím už jistě, že jakékoliv špatné jednání, pomluvy a okrádání jim žádné štěstí nepřineslo.
Zuzana Pivcová
22.10.2018 10:15
Rozdělení příbuzenstva, které se přeneslo i na nás se sestrou, je problém, o němž bych mohla hodně vyprávět, ale nebudu, je to příliš soukromé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA