Jak vyhnat ze života staré křivdy
Ilustrační foto: ingimage.com

Jak vyhnat ze života staré křivdy

22. 10. 2018

Příčin může být mnoho, důsledky jsou stejné: trápení se, nenávist, zloba. Staré křivdy si mnohdy lidé nesou v sobě celý život a vůbec netuší, jak by se jim ulevilo, kdyby se s nimi vypořádali. Nebo tuší, ale prostě to nedokážou. Jedna dáma nedávno začala chodit do kavárny se svou bývalou spolužačkou, se kterou nemluvila asi padesát let. Je i obě jejich rodiny totiž rozdělovala dávná křivda.

psychika vztahy a sex
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Danka Rotyková
Asi má opravdu hodně z nás nějakou zkušenost s křivdou. Vnímala jsem velkou křivdu, která se stala mým rodičům. A nenapadlo by mne tenkrát, že se mému manželovi vlastně stane totéž, protože bude kvůli své dobrotivé povaze lehkou kořistí. Na rozdíl od rodičů jsem si zvolila život bez těchto lidí a jsem za to ráda. Nejsem tedy ukázkový případ ze skript psychologie.
Blanka Bílá
omluva, vyhnat
Blanka Bílá
Hezký den, vyhnad křivdy, odpustit se dá, zapomenout ne.Dá se říct, že jsou už mi ti dotyční lhostejní, a pokud to jde, nevyhledávám je.Jedno vím už jistě, že jakékoliv špatné jednání, pomluvy a okrádání jim žádné štěstí nepřineslo.
Zuzana Pivcová
Rozdělení příbuzenstva, které se přeneslo i na nás se sestrou, je problém, o němž bych mohla hodně vyprávět, ale nebudu, je to příliš soukromé.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%