Velkým hitem zůstává i letos Kuba. Foto: CK SEN
Nejlepší tipy, kam letos v zimě za exotikou
21. 10. 2018Austrálie, Nový Zéland, Keňa, Jordánsko, ale třeba také překvapivě Kolumbie – to jsou tipy na letošní podzimní a zimní exotickou dovolenou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
23.10.2018 18:18
Dík za informace, je dobře, že vedeme na íčku zajímavé diskuze a názory. Určitě bych do Ománu nejela bez CK, to bych si netroufla ale ještě vše přehodnotím.Nechce se mi už létat déle než max.5hodin a nejraději bez přestupů.Také 10ti denní poznávačka je už pro mně náročná. Např. v maroku jsme jezdili každý den do jiného hotelu v jiném městě. také let byl s přestupem v na letišti Schipol v Amstr. Líbilo se mi na Gran Canarii, kde jsem si vypůjčila auto a za tři dny projezdila celý ostrov a ještě jsem zvládla i návštěvu Tenerife katamaránem..
22.10.2018 21:54
Přiznám se, že jsem do Ománu už chtěla letět letos v únoru s CK Avetour ale ta má zájezd jen jako poznávačku. Dávám přednost pobytovému a případné zájezdy pak dokupuji.Asi jsem přehlédla, že CK Delfín nemá přímý let.To ale nevadí mám s touto cestovkou velmi dobré zkušenosti z letoška.
Zorka Horká
22.10.2018 19:17
Dámy, přidám se k tomu upřesňování. Obávám se, že Kambodžu v Africe bych hledala marně :-(
Jitka Hašková
22.10.2018 19:06
Ájo, máš pravdu, popletla jsem to. V Kambodži Angkor Wat a Borobudur na Jávě, která je součástí Indonésie.
Danka Rotyková
22.10.2018 18:42
Nejsem žádná náruživá cestovatelka, ale 2x ročně si ráda vyjedu za zážitky a ještě raději se vracím domů. Z nabídky bych zvolila Jordánsko.
Dagmar Bartušková
22.10.2018 16:12
Jen pro upřesnění. Kambodža je samostatný stát. Chrám Borobudur patří do Indonésie.
Zorka Horká
22.10.2018 15:26
Tak ještě nějaký pěkný článek a pár stažených fotek z internetu, vydávat se za autorku a je to :- ) :-) :-)
22.10.2018 13:08
Dívala jsem se na nabídku CK Delfín a ve srovnání s nabídkami jiných CK je skvělá, protože nabízí přímý let.Cena je také srovnatelná s jinými CK. Vybrala jsem z nabídky únorový zájezd, V té době v Ománu začíná jaro.Moje kamarádka tam byla v loni v únoru, ale na poznávačce.
Zuzana Pivcová
22.10.2018 10:19
Je to hezké, jako když listuji katalogem CK a dozvídám se zajímavé informace o vzdálených destinacích. Ale věřím tomu, že řada lidí takhle zimu tráví. Na Kypru bylo mnoho britských rentiérů, kteří opouštěli sychravou Anglii a zamířili na anglicky hovořící jih.
Dagmar Bartušková
22.10.2018 10:03
Většinu míst znám z vyprávění a spoustou fotek od mých mladých. Z Kambodži, kde strávili nějaký ten čas,
mi Angkor Vat poslali na stejné pohlednici, jaká je u článku, a která mi byla po měsíci doručena neporušená. Úchvatná podívaná!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA