Velkým hitem zůstává i letos Kuba. Foto: CK SEN
Nejlepší tipy, kam letos v zimě za exotikou
21. 10. 2018Austrálie, Nový Zéland, Keňa, Jordánsko, ale třeba také překvapivě Kolumbie – to jsou tipy na letošní podzimní a zimní exotickou dovolenou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
22.10.2018 07:50
Některé z uvedených zemí jsem navštívila. Asi největší dojem na mně udělal vodopády Iguacu na hranicích Brazílie a Argentiny.Při návštěvě Keňy se více jezdí do národního parku Tsavo. V Jordánsku je hlavním cílem turistů Petra a lepší pláže jsou v Izraeli.Na Kubě jsem byla naposledy v r.2006 a je skutečně nádherný a hlavě pro turisty bezpečná destinace. Austrálie vyžaduje spíše delší dobu pobytu už vzhledem k délce letu.Už jsem byla i na Vánoce pod palmami, ale ty české jsou krásnější. Všechny uvedené destinace vyžadují dlouhou dobu letu a já už mám letos nalétáno a tak do konce roku jsem doma.Pokud zdraví dovolí letím v únoru do Ománu.Zkusím to s CK Delfín 55+.
Helenka Vambleki
22.10.2018 01:30
Tam už jsem všude byla, asi si zajedu na kole do polských Chalupek
Jana Šenbergerová
21.10.2018 20:43
V zimě budu určitě doma a budu doufat a těšit se na sníh. Začíná být u nás exotickou záležitostí. :-)
Jitka Hašková
21.10.2018 20:01
Doplnila bych k fotkám: Chrám v Kambodži je největší buddhistický chrám Borobudur; Austrálie - skála na fotce je Uluru.
Jitka Hašková
21.10.2018 19:57
Od kamarádky, která žije část roku na Šrí Lance ví, že není dobré, aby ženy (zvláště mladé) chodily sami, lépe je to v mužském doprovodu. Také by neměly mít na sobě jenom tílka a šortky.
Elena Valeriánová
21.10.2018 18:41
No když nám přidají k důchodům, tak to vezmu pěkně popořádku. :-(
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA