Nejlepší tipy, kam letos v zimě za exotikou
Velkým hitem zůstává i letos Kuba. Foto: CK SEN

Nejlepší tipy, kam letos v zimě za exotikou

21. 10. 2018

Austrálie, Nový Zéland, Keňa, Jordánsko, ale třeba také překvapivě Kolumbie – to jsou tipy na letošní podzimní a zimní exotickou dovolenou.

Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Některé z uvedených zemí jsem navštívila. Asi největší dojem na mně udělal vodopády Iguacu na hranicích Brazílie a Argentiny.Při návštěvě Keňy se více jezdí do národního parku Tsavo. V Jordánsku je hlavním cílem turistů Petra a lepší pláže jsou v Izraeli.Na Kubě jsem byla naposledy v r.2006 a je skutečně nádherný a hlavě pro turisty bezpečná destinace. Austrálie vyžaduje spíše delší dobu pobytu už vzhledem k délce letu.Už jsem byla i na Vánoce pod palmami, ale ty české jsou krásnější. Všechny uvedené destinace vyžadují dlouhou dobu letu a já už mám letos nalétáno a tak do konce roku jsem doma.Pokud zdraví dovolí letím v únoru do Ománu.Zkusím to s CK Delfín 55+.
Helenka Vambleki
Tam už jsem všude byla, asi si zajedu na kole do polských Chalupek
Jana Šenbergerová
V zimě budu určitě doma a budu doufat a těšit se na sníh. Začíná být u nás exotickou záležitostí. :-)
Jitka Hašková
Doplnila bych k fotkám: Chrám v Kambodži je největší buddhistický chrám Borobudur; Austrálie - skála na fotce je Uluru.
Jitka Hašková
Oprava- má být vím místo ví.
Jitka Hašková
Od kamarádky, která žije část roku na Šrí Lance ví, že není dobré, aby ženy (zvláště mladé) chodily sami, lépe je to v mužském doprovodu. Také by neměly mít na sobě jenom tílka a šortky.
Elena Valeriánová
No když nám přidají k důchodům, tak to vezmu pěkně popořádku. :-(

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%