Ilustrační foto: ingimage.com
Kdo chce mít tlusté a líné děti, ať nevstává z gauče
19. 10. 2018Rodiče a prarodiče jsou pro děti vzorem, k němuž vzhlíží a přirozeně ho napodobují. Jestliže dospělí tráví hodně času vysedáváním u televize, nelze čekat, že z jejich potomků vyrostou nadšení sportovci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
24.10.2018 10:14
Tady nejsou skoro žádné komentáře?! Copak to není jedno z prioritních témat pro život každého dítěte, rodiče a seniora? Já jsem rád, že působím (bohužel jen jako jediný) pohybový dědeček pro naše vnuky. Je jim 6-12 let, jeden z nich mě pořád vyzývá na běžecké závody a už mě posledně porazil na 300 m. když se vrátím třeba z běhu na Sněžku, nutím jim fotky a vyprávění. Zrovna je to třeba moc nebaví, ale prostě pořád vidí v desítkách situací, že je mi dobře v přírodě a v pohybu (vidí mě balit se na závody, vidí moje medaile...).
Magda Škodová
20.10.2018 23:15
S tím školním tělocvikem to není žádná výhra. Jako děti jsme celý rok trávili venku - hráli vybíjenou, jezdili na kole, lyžovali, bruslili, chodila jsem i na gymnastiku a nejnenáviděnější školní předmět byl pro mne tělocvik. První část bylo běhání do zblbnutí kolem tělocvičny (v létě na hřišti), potom rozcvička a do konce hodiny se šplhalo na tyči nebo na laně. Opravdu hodnotná výuka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA