Mám ráda kuchařské knihy XII. díl
Úvodní fotografie k článku je z Pixabay.

Mám ráda kuchařské knihy XII. díl

21. 10. 2018
recepty
Hodnocení:
(5.1 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Macháčková
Láká mě ta roláda. Určitě vyzkouším.
Alena Vávrová
Musím ještě napsat, jak moc se mi líbí úvodní foto.
Naděžda Špásová
Zajímavé recepty, brambory taky můžu. :-)
Eva Mužíková
Tak tohle mne opravdu potěšilo, brambory mám moc ráda. Určitě některý recept zkusím.
Zuzana Pivcová
Moje maminka nejvíc ze všeho milovala brambory na loupačku s máslem a tvarohem. Já jsem jim dlouho nemohla přijít na chuť. Teď to doháním. Tohle jsou zajímavé a pro mě zcela neznámé recepty.
Dagmar Bartušková
Brambory se mi nikdy nepřejí. Mám je ráda od dětství jen tak - na loupačku, nakrájené, osolené a navrch kousek másla nebo šťouchané, s máslem, kmínem a pili jsme k tomu sedlý mlíko. Dano, všechny ty bramborové pokrmy bych s chutí slupla. Smůla je v tom, že mám přes plotnu dávno hozenou utěrku, a tak se olizuji alespoň tím čtením receptů. Díky!
Jitka Hašková
Dano, moc zajímavé. To určitě vyzkouším.
Věra Ježková
Danko, tohle beru. Určitě něco zkusím. Škubánky s mákem ráda nemám. Babička je dělávala s brusinkami rozmíchanými ve studeném mléce. To byla dobrota. A „obyčejné“ bramborové placky smažené přímo na plotně. A bramborové šišky obalené ve strouhance. A … :-)
Alena Vávrová
Jsem milovnice brambor na jakýkoliv způsob. Zrovna dnes jsem si udělala "jen tak" škubánky s mákem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%