FOTO: Miroslav Philipp
Poděbrady fotoaparátem Miroslava Philippa
15. 10. 2018Ještě jednou se vracíme k vernisáži fotografií a módní přehlídce v Poděbradech. Takto zachytil naši akci fotograf Miroslav Philipp.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
15.10.2018 13:32
Krásné modelky, krásné modely a šikovný pan fotograf vytvořili oku lahodící podívanou. Mezi modelky řadím i dámy v krojích a vynechat nemohu ani chlapce s motýlkem. Na kolonádě jste určitě budili zaslouženou pozornost. A věřím, že pozornost bude nadále patřit i výstavě fotografií a bude mít pěknou návštěvu a ohlas.
Helenka Vambleki
15.10.2018 11:25
Pozna se profík. Ale Jitko, každá fotka ukazuje tu sílu okamžiku. Vůbec své fotky neschovávej a neupozaďuj, byla jsi u toho, zachytila momenty a viděla i z jiného než profiúhlu pohledu :-)
Dana Puchalská
15.10.2018 10:19
Oprava. Je vidět. Ale Jitko.... Skáče mi klávesnice. Omlouvám se. :-) :-)
Dana Puchalská
15.10.2018 10:15
Je vude8ze jsou od profíka. Ale Jirko nebuď smutná, Tvoje fotky se líbí hodně lidem.
Zuzana Pivcová
15.10.2018 09:21
Ano, to už začínají ty mnou slibované další a lepší fotky. Díky, jsem ráda, že vidím, jak to probíhalo na pěší zóně, což jsem zmeškala.
Libor Farský
15.10.2018 09:14
Je to krásné, ale škoda, že u těch jednotlivých fotografií nemohou být jména.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA