Foto: autorka
Poděbrady jsou nejen na srdce, ale i na akce i60
13. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
18.10.2018 19:44
Zuzko, nemusela ses omlouvat, vždyť o nic nejde. Udělala jsem v rychlosti ten soupis a dala ho redakci k dispozici. To já se teď omlouvám Evě Jiříkové, protože ve výčtu chybí ještě jedna její fotka, a to zimní veverka, kterou jsem si ofotila tak dokonale, že nejsem schopná rozluštit název fotky.
Zuzana Pivcová
16.10.2018 20:01
Tak tady musím uvést věci na pravou míru. Soupis autorů a snímků udělala Ála Tollarová, poslala ho Honzovi a on ho bez komentáře zařadil do mého již uveřejněného článku. Takže sestry se omlouvají. Marcela nevěděla, kdo ve skutečnosti seznam zkompletoval, a já jsem se o jejím vzkazu zde dověděla až dodatečně. Chlubit se cizím peřím mi není vlastní. Alčo, promiň. Já Tebe chválím i za autory. :-D
Marcela Pivcová
16.10.2018 13:53
Zuzko, podařila se Ti opět úplně profesionální reportáž z jistě velmi zdařilé akce. Měli by Tě chválit i všichni autoři vystavovaných fotografií, jejichž jména i názvy snímků jsi uvedla!
Elen Zajíčková
16.10.2018 08:58
Slavku, opravdu výstižné. A to tě nezažili přímo v akci. To byl " nářez", v tom opravdu nejlepším slova smyslu. Prostě zážitek. Díky !
Bohuslav Douša
16.10.2018 01:34
….dědo to bylo ,,hustý,, tak reagovala omladina v rodině, a snad to byla pravda i pro ostatní přítomné.....tak do příště .
Dana Kolářová
15.10.2018 21:43
Zuzano, vyčerpávající informace a bezva fotky z celého odpoledne. Mrzí mě, že jsem v tom mumraji přehlédla Pamětní knihu výstavy pro návštěvníky.
Marcela Zvadová
15.10.2018 16:21
Krásně a výstižně napsaný článek a fotografie. Tentokrát jsem se zúčastnila coby modelka a mohu říci, že vše bylo bezvadné a připravené.Krásné prostředí, atmosféra, zázemí na převlékání a naprostá pohoda všech děvčat.Skvělí diváci, venku sluníčko super.
Libuše Heulerová
15.10.2018 08:23
Škoda, že jsem nemohla přijet, měla jsem taky babičkovské povinnosti. Díky Zuzko za bezva fotky!!! Lidmilce i ostatním gratuluji ke krásné akci!!! Jste všichni šikovní!!! Snad se uvidíme někdy příště.
Blanka Macháčková
15.10.2018 01:00
Mrzí mě, že jsem nemohla přijet (mám to do Poděbrad kousek), ale babičkovské povinnosti mě odvály jinam. Lidmile gratuluji ke zprostředkování tak úspěšné akci a děkuji Zuzaně za první informace a moc hezká fota.
Jaroslava Handlová
14.10.2018 22:25
Já jsem to sice v diáři měla, ale únava z cestování byla silnější (let z Malty do Bratislavy perfektní. Přesun k domovu už byl jeden velký horor, musela jsem se v sobotu dospat). Je mi moc líto, že jsem u této zdařené akce nemohla být. Snad zase někdy příště. Zuzko, ráda jsem si přečetla článek i fotky, moc pěkné!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA