Jak šel čas na Řípu a pod ním
14. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
14.10.2018 21:31
Ali, co napsat, zase to máš na 1 s ***********.... Prostě ohledně Řípu jsi srdcařka ♥♥♥
Zuzana Pivcová
14.10.2018 20:11
Říp je magický a určitě v něm dřímá i naše historie, proto to tam řadu z nás táhne. Teď sice mě bolí noha :-D, ale určitě zase půjdu, zvlášť, jestli nás Zbyněk zase trochu popoveze!!
Hana Rypáčková
14.10.2018 19:05
Je to milý kopec, moc se naštěstí nemění, hezky jsi to zdokumentovala. Zítra nemůžu, ale není všem dnům konec. Je hezký i v zimě, ne?
Věra Ježková
14.10.2018 17:47
Ali, zájemkyně už se přihlásila. Moc hezky napsané, krásné fotky. Je vidět, že ho máš v sobě. :-)
Naděžda Špásová
14.10.2018 13:18
Říp je věčný a vděčný objekt zájmu a focení. Byla jsem tam několikrát, jednou jsme šli z druhé strany a to bylo docela zajímavé. Určitě se tam ještě někdy vypravíme. Hezké fotky. :-)
Olga Štolbová
14.10.2018 11:59
Alí, úžasné. ♥ Takhle fundovaně jsem ještě Říp neznala ani tak hezky o něm nečetla. Moc děkuji. Ráda bych se tam v nejbližší době zase podívala. Kdo se přidá? Pondělky nemůžu a středu 24.10 také ne, ale kterýkoliv jiný den jsem připravená. Alí, ty bys šla určitě, že? Všechny ty fotky mě nadchly a také navnadily. **********
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA