Ilustrační foto: pinterest.com
Věnec ozdobí vaše dveře. Můžete si jej sami vyrobit
10. 10. 2018Dříve rozhodně nebyly obvyklou ozdobou, v posledních letech se jejich obliba rozšířila. Na domovních a bytových dveřích se objevují věnce ve všech ročních obdobích, už dávno nejde jen o ty vánoční. Jak na ně?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
12.10.2018 13:51
To je typ dekorací, které se mi líbí. Jen bych někdy ve věnci nebo jiné dekoraci vynechala něco, co vypadá až příliš umělé, nebo i tu figurku. Mí sousedé z obou stran na patře mají na dveřích věnce, takže já pro změnu vyrábím ikebanu do keramické misky a tu obměňuji podle ročních období.
Jarmila Nedvídková
10.10.2018 22:00
Vánoční, velikonoční, jarní, podzimní nám zdobí vstupní dveře celý rok. Věnečky, věnce si roky vyrábím pro potěchu sobě, kamarádkám. A nejen věnce.
Věruško na skleněné dveře si můžeš vytvořit věnec, nebo co napadne tvé tvořivé ruky z barev na sklo. Já naše do obýváku ozdobila mandalami..
Věra Ježková
10.10.2018 20:12
Krásné, na dveřích se mi líbí. Na své skleněné, vedoucí z chodby na balkon, z něhož teprve vcházím do bytu, si ale věnec dát nemůžu.
Danka Rotyková
10.10.2018 19:44
Díky za inspiraci, zkombinuji suché trávy a květy s hliněnou figurkou kočičky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA