Foto: Pavel Kopřiva
Slovinsko 2018 - Orchidárium
11. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
12.10.2018 15:07
Také jsem milovnice orchidejí a mám je doma na třech oknech a rostliny mi zrovna kvetou. Občas také nějaká zajde, ale časem ji nahradí jiná. Orchideje ve velkém, takto pohromadě, jsem naposledy zažila v botanické zahradě ve Švédsku.
Jana Šenbergerová
12.10.2018 13:58
Vážení přátelé, děkuji za všechny vaše příspěvky. Věděla jsem, že se vám budou orchideje líbit, i když podmínky k focení nebyly nic moc. Byla jsem jimi tak nadšená, že mi kvalita nepřišla až tak důležitá a fotograf dělal, co v dané chvíli bylo v jeho silách. :-)
Naděžda Špásová
12.10.2018 13:51
Ve Slovinsku jsem nikdy nebyla, ale ty orchideje, Jani, jsou boží. :-)
Dana Puchalská
11.10.2018 19:09
Jani to je..... k r á s a. Orchideje jsou nádherné květiny. Děkuju za nádhernou podívanou.
Alena Tollarová
11.10.2018 13:16
Jsem jedna z těch, kdo slintají, jak to trefně nazvala Elena. Naše "holky" začínají vystrkovat květní stvoly a těším se na rozkvetlá okna o vánocích. Vyjde to tak akorát.
Eva Mužíková
11.10.2018 13:03
Jani, to je nádhera.... mám radost z těch mých, které právě také kvetou... díky za potěšení pohledem... Bertice
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA