FOTO: autorka
Po výlovu
10. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
13.6.2019 09:42
Prima článek, Jano. Snad se vše vrátí do původního stavu a labutě se zde zase usadí. Jsou krásné s tím potomstvem.
Jana Kollinová
18.5.2019 13:15
Vážený pane, nikdy jsem se nesetkala s tak příznivým ohlasem na články a děkuji Vám z celého srdce.
Benjamin Zigmund
17.5.2019 12:30
Máte, vážená paní, obrovský dar slova. Vše je jim skutečně živé, zpřítomněné. Jste úžasný vypravěč.
Alena Tollarová
11.10.2018 13:23
Ač se u nás určitě taky konají, u výlovu rybníka jsem nikdy nebyla. Vždycky si přečtu až následně po tom, že výlov byl. Musím se někde poptat, taky bych se ráda na výlov podívala.
Hana Rypáčková
11.10.2018 11:13
Mám výlovy moc ráda..Tu atmosféru. A o to víc, že jsem se před nedávnem tudy procházela. Tušila jsem , že tam bydlíš. Moc se mi v Teplicích líbilo..
Marie Ženatová
11.10.2018 07:55
Na střední škole jsem byla vybrána do skupiny , která se za odměnu jela podívat na výlov rybníku Rožmberk a byl to pro mne skutečně velmi vzácný zážitek. A to hlavně proto, že jsem tam viděla živé kapry, v naší rodině tehdy ani na vánoce v 60tých jsme nikdy kapra neměli, jen usmažené filé. Ale musím přiznat, že mi bylo těch krásných kapříků tehdy velice líto...
Elena Valeriánová
11.10.2018 02:56
Já chodím na výlovy ráda, každoročně je od nás nedaleko výlov v Černé Vodě. Někdy se mi podaří i pěkný úlovek, to když se na konci zvolá HOŘÍ a malí i velcí paběrkáři naskáčí do bahna a hledají tu svou rybu a já lovím foto záběr. Hezký článek, připomněl mi, že čas k výlovu se opět naplnil.
Eva Mužíková
10.10.2018 19:51
Takové články mám moc ráda. No a fotky povedené. U nás byl rybník také, ale nechodila jsem na výlovy. Bylo mi těch ryb plácajících se v bahnité vodě líto.
Naděžda Špásová
10.10.2018 18:27
Já jsem nikdy u výlovu nebyla, můj táta byl rybář a rybářskou latinu taky znám. Hezky napsané, dobře se to četlo. :-)
Jana Kollinová
10.10.2018 18:12
Ivano, možná máš pravdu, ve svém věku mám již nárok dívat se na věci kolem sebe dětskýma očima, je to osvobozující a očisťující pohled.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA