FOTO: autorka
Hrátky s češtinou: Podzim
9. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
9.10.2018 23:40
Dnes divoce duje. Divní draci dravě dobývají dostupné dálavy. Dívky dojatě děkují dnům dřívějšího dětství. Důvěřivě doufají - dospělost dopadne dobře.
Věra Ježková
9.10.2018 20:40
Děkuji, jste skvělé. :-) Nejtěžší bylo samozřejmě I – samá cizí slova. Jano, já zase obdivuji ty, kteří umějí počítat. Bylo mi dáno, a proto mě to baví.
Eva Mužíková
9.10.2018 20:05
Příchodem podzimu přemýšlím proč pořád pochrchlávám. Prsa promazávám prsní pomádou, popíjím prohřáté pivečko Pilot, pak poklusem přizvedám poklop a prdínkuji....:)))
Zuzana Pivcová
9.10.2018 19:50
Ze zasmušilé zámecké zahrady zve zatoulané zájemce známý zvuk zvonu: Zavíráme! Zase zítra.
Elena Valeriánová
9.10.2018 17:02
Zazimovaná zahrada zírá zmrzle zimomřivě. No nic moc, jen abych nepokazila hru.
Jarmila Nedvídková
9.10.2018 14:43
Páni, poezie podzimu parádně popsaný, podtržený pěkným pohledem přírody......Potlesk Věruško
Eliška Murasová
9.10.2018 14:19
Pestrá podzimní podívaná přináší potěšení, pláč pryč, pouze pěkno! Věrko, ovšem Ty jsi nedostižná, žasnu!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA