Tip na procházku: Palírka a okolí
FOTO: autorka

Tip na procházku: Palírka a okolí

10. 10. 2018

Nejen babí léto láká k procházkám do přírody. A nejen Pražákům chci přiblížit klidné místo pro aktivní procházku. Jako výchozí bod se nabízí konečná stanice autobusů 177, 144, 202 - Poliklinika Mazurská.

cestování Tip na výlet
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Pivcová
Tak tento kousek přírody mám doslova za domem. Z konečné zmíněných autobusů je to "coby kamenem dohodil".
Alena Tollarová
O Palírce jsem nikdy neslyšela, ale po přečtení slova Podhoří mám jasno. Jezdí tudy autobus z Holešovic k zoo. Takže jsem zorientovaná. Jo, Pražákům, těm je hej ...
Naděžda Špásová
Pro obyvatele Prahy lákavé, pro nás z ruky.
Věra Ježková
O Palírce jsem v životě neslyšela. Díky za informaci a fotky.
Zuzana Pivcová
Blízko bydlí moje sestra, byla jsem už v Draháni, v Zámkách a v Podhoří na konečné autobusu ze zoo, ale tuhle popsanou trasu neznám. Díky za informaci i pěkný článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%