FOTO: autorka
Tip na procházku: Palírka a okolí
10. 10. 2018Nejen babí léto láká k procházkám do přírody. A nejen Pražákům chci přiblížit klidné místo pro aktivní procházku. Jako výchozí bod se nabízí konečná stanice autobusů 177, 144, 202 - Poliklinika Mazurská.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
12.10.2018 14:07
Tak tento kousek přírody mám doslova za domem. Z konečné zmíněných autobusů je to "coby kamenem dohodil".
Alena Tollarová
11.10.2018 13:25
O Palírce jsem nikdy neslyšela, ale po přečtení slova Podhoří mám jasno. Jezdí tudy autobus z Holešovic k zoo. Takže jsem zorientovaná. Jo, Pražákům, těm je hej ...
Zuzana Pivcová
10.10.2018 09:32
Blízko bydlí moje sestra, byla jsem už v Draháni, v Zámkách a v Podhoří na konečné autobusu ze zoo, ale tuhle popsanou trasu neznám. Díky za informaci i pěkný článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA