Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Danuše D'Engeli
9.10.2018 10:37
Milá Libuško,
děkuji Ti za krásný pozdrav, věřím, že připravuješ další úžasné fotky. Měj se krásně, Danuše
Alena Tollarová
8.10.2018 09:04
Kvůli přehlídce jsem odložila dovolenou u moře až na samý konec září. A byla to šťastná volba. Jsem ráda, že jsem byla součástí této krásné akce a díky Daně a jejímu videu si ji budu moci připomínat. Ještě jednou děkuji celému týmu, který se o nás - tak trochu starší holky staral i holkám za milou společnost. Tahle země opravdu není jen pro mladý! :)
Danuše D'Engeli
7.10.2018 21:09
Milá paní Murasová,
jsem moc vděčna, že jste přijela do Prahy na přehlídku. Přeji krásný podzim a děkuji, Danuše
Libuše Heulerová
7.10.2018 20:05
Elen, Pavlo a Danuš, moc díky za krásně prožitý a pohodový den!!!!
Eva Mužíková
6.10.2018 21:36
Opět jsem se potěšila, na toto video nejsem čekala a jsem nadšená. Díky paní Dano.
Zdenka Hillová
6.10.2018 11:26
Moc hezké video i modelky prostě je vidět pohoda a radost
Věra Ježková
6.10.2018 07:30
Elenko, nápodobně! :-)
Elen Zajíčková
5.10.2018 23:14
Díky vám všem! Které jsem jen tak náhodou dala dohromady . Díky vám všem , že jste do toho šli s plným nasazením. Jen díky vám všem mohla vzniknout tato krásná akce, která uvolnila lavinu pozitivní energie, kterou k životu tak potřebujeme. Mějte všichni krásné dny!
Eliška Murasová
5.10.2018 21:35
Tak jsem byla před chvíli na dvou přehlídkách, v Praze i ve Zlíně. No není to paráda, že já "ostravská" sedím v křesle a vidím vše, co jsem vidět chtěla a nevyšlo? Jo, je to skvělééé !! Tak děkuji!
Ilona Erika Kolář
5.10.2018 20:01
Paráda.:)
Načíst starší příspěvky