Foto: autorka
Za kozama cestou necestou, aneb - Spadl na mne hrad:))))
29. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
1.10.2018 21:06
Evi,Bertice díky za článek,fotky - kozeny mě pobavily vzpomněla jsem si když mívala babička kozu s kůzlaty a já musela pít to jejich smrduté mlíko,fujky.Jinak jsou to roztomilá zvířátka.Určitě sis to tam užila,pá
Díky za tvé básnické střívko.Jsi skvělá.
Eva Mužíková
1.10.2018 19:17
Ten kdo tvrdí, že je mu počet reakcí u jeho článku lhostejný, toho fakt nechápu. Já ty svoje píši pro vaše pobavení a jásám nad každým slovíčkem, které se v diskusi objeví. Děkuji vám všem, Bertice.
Mirka Motyková
1.10.2018 13:13
Tak to je paráda...Evi super, máš básnické střevo. Koukám jako blázen, řehtám se ( manžel si klepe na čelo, neví co čtu)...fakt boží. Asi to sem nepatří, ale než jsem objevila "íčko", znala jsem více seniorů co všechno bolí, brblají a jsou nerudní na svět než lidičky z "íčka".( a taky mají své starosti)..Díky …..ještě se řehtám....
Libor Farský
1.10.2018 10:31
Když se snoubí láska ke zvířatům s humorem , je to nejhezčí pokoukáníčko pro mne ♥
Jana Šenbergerová
30.9.2018 22:32
Evi, když jde o "srandu", rozhodně nezklameš a ještě to pěknými fotkami doprovodíš.
Jana Kollinová
30.9.2018 12:04
Tak to se mi moc líbí. Jste všestranný talent. Když jsem začala číst první verše, jejich rytmus mi evokoval báseň K. J. Erbena Vodník. Ve vašem rytmu je to humorná a příjemná poezie.
Zdenka Jírová
30.9.2018 00:09
To se vám povedlo, a ještě ve verších! Moc jsem se bavila. Krásné fotky, kozy mám ráda.
Věra Ježková
29.9.2018 19:44
Evi, paráda. Netušila jsem, že poema může být humorná. Prima fotky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA