Foto: autorka
Za kozama cestou necestou, aneb - Spadl na mne hrad:))))
29. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
29.9.2018 17:47
Evo, už si zkoušíš cestu na Hrad? :-). Paráda, jak umíš básnit. Fotky super!
Dana Puchalská
29.9.2018 16:52
Bavila jsem se jako nikdy. Ještě teď se pochechtávám. A nahlas. Zdravím celebritu s básnickým střevem. ************
Eva Mužíková
29.9.2018 16:38
Děkuji vám, vždy mám radost, když vás pobavím. Zuzko Tobě navíc dík za " uvedení do života " tak rychle. Na té fotce na lavičce vypadám jako celebrita, která " neuhlídala svůj rozkrok"... ta bílá barva vyčuhující si o to přímo říká:))))))) že by nová móda - spoďáry navrch???
Alena Vávrová
29.9.2018 14:58
Tak to sis užila dobrodrůžo po cestě a pak pohodu s Tobě milými zvířátky. My jsme se pobavili a fotkami potěšili. Díky, Evo!
Olga Štolbová
29.9.2018 11:26
Evi, žasnu a chechtám se. Hlavně, že jsi ve zdraví dojela a měla ještě sílu na focení. To se ti moc povedlo, díky, hned je líp na světě. *******
Naděžda Špásová
29.9.2018 11:05
Ty máš básnické střevo jako hrom. Taky jsem se pobavila a nic si z toho nedělej, my to máme podobně. Fotky jsou super, rohaté modelky nemají chybu. :-) :-)
Hana Rypáčková
29.9.2018 10:47
Žasnu , co je to za Bertici, auto otočí i na dálnici! Za kozama se tam žene , ještě , že i svoje s sebou veme...Kozí čumáčky jsou milé, stejně jako s pejsky chvíle. Jejda Evo, naše veršování, kde jsi?
Lenka Hudečková
29.9.2018 10:46
Evi, hodně jsem se pobavila Tvým veršováním, i když je mi jasné, že zas taková sranda to nebyla :-). A prosím Tě, chci vidět písemný souhlas těch 4.nohých aktérů v Pěnčíně. Jo a Tobě to moc sluší, jsi pořád kočka.
Libuše Křapová
29.9.2018 10:17
Bezva prezentace tvoje i útulku, Evi :-) Být to blíž, něco bych si u vás na stánku také koupila :-) Stala se z tebe hradní paní ?
Zuzana Pivcová
29.9.2018 10:12
Bertice, jsi hvězda humoru. To se nedalo nevydat! Hned je veselejší sobotní dopoledne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA