Kdo pozná jeden z nejkrásnějších zámků naší vlasti, který  skalní ostroh vynáší nad řeku do nebes...
Foto: autorka

Kdo pozná jeden z nejkrásnějších zámků naší vlasti, který skalní ostroh vynáší nad řeku do nebes...

1. 10. 2018
cestování
Hodnocení:
(4.8 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Macháčková
Na zámku jsem byla při velmi milé příležitosti. Na dražbě a degustaci lechovických vín. Akce krásná odpovídající krásnému prostředí.
Zdenka Jírová
Na Vranově, Bítově i Cornštejně jsem byla několikrát, tento kraj patří dodnes k mým nejoblíbenějším.
Eva Mužíková
Nikdy jsem tam nebyla. Zámek je krásný, díky za představení..
Marcela Pivcová
Kdysi jsem zámek navštívila v rámci školního výletu s žáky. Nezapomenu na pohled na řeku i na okolní krajinu - opravdu z pořádné výšky!
Dana Puchalská
Jako malá holka, jsem tam byla s rodiči na výletě.
Zuzana Pivcová
Byla jsem tam kdysi jako doprovod se zahraničními historiky. A ještě na Bítově.
Naděžda Špásová
Zámek je krásný, nikdy jsem tam nebyla a asi nebudu. U fotohádanek je uvedena pouze krátká nápověda. Tak třeba příště.
Jitka Hašková
Dodatečně čtu článek, je zajímavý, ale nechápu, proč je to ve fotohádankách, když není co hádat.
Jitka Hašková
První pohled mi stačil abych poznala. Byla jsem v městečku pod hradem na několika prázdninách v dětství. Rozesmálo mě, že jsem objevila jeho název na přiložené fotce. Na fotky jsem se podívala z nostalgie.
Hana Rypáčková
Byla jsem tam týden, vzpomínám ráda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%