Modelky i atmosféra byly nádherné
Další ročník je úspěšně za námi!
28. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
2.10.2018 15:20
Blahopřeji paní Lancová k organizaci módních přehlídek. Moc dobře vím, co obnáší připravit akci ať už módní přehlídku či s jiným tématem. Hodně elánu do dalších let.
Martina Lichnovská
1.10.2018 09:55
Moc mne mrzí, že jsem se nemohla přijet podívat. Modely jsou svěží a z fotek dýchá úžasná atmosféra.
Libuše Heulerová
30.9.2018 22:57
Prohlédla jsem si fotečky a z Vašich usměvavých tváří vidím, že jste si to moc a moc užívali, jako mi všichni v Praze na Písecké bráně a to hlavně díky organizátorce Elen Zajíčkové. Moc Vám to všem slušelo!!
Věra Drábková
29.9.2018 20:55
Haničko moc Ti to slušelo, tak jako i všem modelkám. Opravdu profesionální organizace. Blahopřeji a přeji hodně úspěchů v dalších přehlídkách.
Alena Várošová
29.9.2018 20:11
Teprve teď jsem objevila článek od Hanky Lancové a děkuji za něj,za krásnou zorganizovanou přehlídku za její milý úsměv.Zářila,ne jenom v záři reflektorů,ale uvnitř.Moc ji to slušelo a nejen jí,ale i modelkám.Celá přehlídka i program na vysoké úrovni.Byla jsem ráda,že jsem nakonec jela a vyšlo to.Video bude stejně krásné a těším se, i když na vlastní oči vše vidět a prožít si to,to je zcela něco jiného.Díky Hani,přeji mnoho úspěchů s dalšími přehlídkami.Krásné,podzimní dny.
Dana Puchalská
29.9.2018 19:38
Byli jste tam všichni šikovní. A děvčata z Brna jsou fakt parádnice.Kdy bude video? :-)) :-))
Hana Lancová
29.9.2018 18:13
Děkuji všem za velmi příznivé ohlasy. Ani nevíte, jak mě to nabíjí energií a chutí do dalších přehlídek. Moc se těším na obě videa, jak ze Zlína, tak z Prahy. Liborkovi děkuji speciálně. :o)))
Elen Zajíčková
29.9.2018 10:36
Praha blahopřeje Zlínu! Užíváme si čerstvé pocity nadšení a euforie z Písecké brány, jsme tedy na stejné vlně. A víme jaký je to báječný pocit, když se něco povede. Ať se daří i nadále ! Zlín je město, které je vlídné a přející. Vyrůstala jsem kousek od něj.
Krásné babí léto všem!
Hana Rypáčková
29.9.2018 07:53
Moc vám to přeji, tu radost z módy. Ještě mě to nechytlo. Čekala jsem , že po šedesátce, po sedmdesátce -a nic...Vím, že šaty dělají člověka, ale...Ale setkávání íčkařů je prima...
Eva Mužíková
28.9.2018 23:46
Ráda jsem si prohlédla všechny fotky, video bude jistě třešničkou na dortu, už se těším.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA