Modelky i atmosféra byly nádherné
Další ročník je úspěšně za námi!
28. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
28.9.2018 22:32
Milá Hanko, moc Ti děkuji. Opět jsem si to jednou užila. Procházka po "molu" mi nalila do žil novou energii.
Milé "holky" z ička, děkuji za přízeň v hledišti i v komentářích. mm
Marie Foltýnová
28.9.2018 21:01
Jsem každoroční divačka přehlídek ve Zlíně.V krásném prostředí a s krásnými modely a modelkami.Líbí se mi i taneční a pěvecké vsuvky.Haničko Lancová,moc děkuji za krásnou a jistě i náročnou organizaci přehlídky a slovní doprovod.Jsi skvělá.
Marie Seitlová
28.9.2018 16:06
Přehlídka podle fotek byla nádherná. Byla jsem na první a vím ,že Hanka Lancová ji umí výborně zorganizovat. Kdybych nebyla mimo, určitě bych si ji nenechala ujít.
Květa Juřinová
28.9.2018 13:42
Bravó nejen poděkovaným autorkám modelů, ale také organizátorce Haničce Lancové, která je již profík!
Alena Tollarová
28.9.2018 13:07
Přípravy, dolaďování, očekávání a snad i trocha rozechvění byly tentokrát na dvou frontách - moravské i české - současně. A z fotek je vidět, že Zlín má stejně krásné zážitky jak z mola, tak z hlediště, jako Praha. A já tleskám!
Marie Doušová
28.9.2018 12:58
Moc hezké foto a věřím , že přehlídka splnila očekávání. Modelkám to slušelo.
Jitka Caklová
28.9.2018 12:38
Po shlédnutí videa z prvního ročníku bylo moje osobní přání tuto přehlídku vidět naživo. Letos se mi to povedlo a byla to nádhera. Jak jinak, pod vedením Haničky Lancové, ze které vyzařuje krásné člověčenství, to ani jinak nejde a navíc, je nakažlivé :-). To nejde popsat, to se musí vidět, zažít a navíc jako bonus setkání s íčkařkami i neíčkařkami. 10 hodin ve vlaku, s deseti přestupy, je proti tomu co jsem ve Zlíně zažila naprostá prkotina a těším se na příští ročník :-) Hani děkuji Ti.
Libuše Křapová
28.9.2018 11:40
Jako každý rok i letos jsem se přehlídky ve Zlíně zúčastnila. V minulosti jedenkrát jako modelka, nyní už jen jako divačka. Každý rok jsou přehlídky lepší a lepší, a přestěhování do Baťova institutu jejich kvalitu ještě zvýraznilo. Modely byl krásné a nositelné, modelky je uměly "prodat". Velmi se mi líbila novinka - modelky babička + vnučka. Potěšilo mne, když jsem mezi modelkami objevila M.M. Hanka Lancová jako každý rok při organizaci přehlídky odvedla perfektní práci. Díky, Hani, za krásný a inspirující zážitek zážitek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA