Foto: autorka
Vysoké Tatry v září
28. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
28.9.2018 15:46
Ano.Tatry jsme si oblíbili. A jak už jsem několikrát tvrdila. Když objednávám dovolené,připlácím za počasí a taky atrakce. Tentokrát to byl kamarád od Smolíčka. !!!
Maruško,jsem ráda,že jsmem měla možnost se stebou a tvým synem na chvíli b našem městečku potkat. Z mé strany to bylo milé!!
Marie Novotná
28.9.2018 15:17
Nevím,kdo může za to,že zrovna v tom týdnu,kdy jsme byly na Moravě bylo tak nádherné počasí.Co vím jistě je to,že tam bylo krásně a to ne jen počasí.Ale super lidi a prima prostředí.Majce patří veliký dík,starala se o nás jak o vlastní a já se synem byla ÚPLNĚ bez starostí a užívala si Tater plnými doušky.Dík patří i Hance,která mi nabízela tento pobyt už loni a v neposlední řadě patří dík celému íčku za to,že jsem tyhle lidičky z Bohumína poznala a potkala.Jelen byl určitě Hankou podplacen. :-)
Moc hezky jsi to napsala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA