Foto Helenka
Jak prochechtat den aneb Íčko v Brně
27. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
27.9.2018 19:33
Letošní atmosféru návštěvy íčkařů v Brně nešlo naplánovat. Originální mix nás podobně laděných (praštěných - pardon) jedinců a nečekaných situací se snad již nemůže opakovat :-) A do jednoho článku se ani nemůžou vejít všechny ty komické situace, se kterými jsme se setkali a kterým jsme se smály. Dámy a pane, jsem ráda, že jsem se s vámi v Brně potkala. A ještě jednou díky Evě B., která toto setkání zorganizovala a mateřsky nad námi bděla :-)
Helenka Vambleki
27.9.2018 19:08
Už jsem to četla na blogu a teď se tomu směju znova a vzpomínám na další úsměvné chvilky, napříkladf na prchlivého pána, co není místní.../a proto nás nemůže vyfotit/ a nezapomenu na svá prostná na záchodě, kdy jsem mávala všemi končetinami doleva doprava nahoru dolů a hledala fotobuňku k rozsvícení záchodu, nakonec ho použila potmě a dostala záchvat smíchu, když přišla další návštěvnice a rozsvítila ručně vypínačem, který já slepoňa neviděla :-)
Dagmar Bartušková
27.9.2018 19:06
Líbo, díky za připomenutí. Když si promítnu, jak zůstal U Kocoura číšník štajf, když jsem si objednala svíčkovou s bramborem, tak se chechtám. Koukal jak blázen a nevěřil svým uším. Pak, když jídlo přinesl, dodal, že nese tu atypickou svíčkovou. Mám ten jeho nevěřícný pohled před očima a zase záchvat smichu. :-) :-). :-)
Eva Balúchová
27.9.2018 13:29
Aničko,i já se směju když si vzpomenu jak jsme na nádraží stály proti sobě čtvrt hodiny než ti napadlo zavolat jestli jsem to já v tom černém paletu.Anička byla totiž jediná,kterou jsem neznala osobně. :-)
Anna Potůčková
27.9.2018 12:39
Nemělo to jedinou chybičku na své kráse! Prima parta 10 žen a jednoho muže. Směji se některým okamžikům ještě ted!
Marie Doušová
27.9.2018 11:27
Příjemné čtení a člověka potěší , že se najde skupina lidí ,kteří si tak vyjedou na výlet a je jim fajn.
Zuzana Pivcová
27.9.2018 11:04
Moc hezky jsi to vylicila, vidim, ze jste se sesli podobneho razeni a to pak sraz vsem dobre sedne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA