Ilustrační foto: pixabay.com
Plané slibování důchodcům. Jako vždy
21. 9. 2018Je to úsměvné. Blíží se volby, a tak na nás opět z billboardů, plakátů a letáků snáší páchnoucí hromady politických slibů. A mezi nimi jsou i ty pro seniory.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VÁCLAV KŘÍŽ
24.9.2018 10:39
je zbytečné tady plakat nad naším osudem, problém je v tom, že tu není jednotící prvek, který by tzv. seniory spojil, podívejte se na odboráře, je jich dvěstě tisíc a kecají do všeho a jsou členy tripartity. důchodců je patnáctkrát tolik - obrovská nátlaková skupina - a nechají s sebou orat jako bulíci. nemůžu uvěřit, že by se u nás již projevovala stařecká demence.
Jan Raška
23.9.2018 19:30
Pane Paure, žádný komentář k tomuto článku jsme neodstraňovali. A paní Horká, nepamatuji si, kdy jsme naposledy nějaký příspěvek smazali. a pokud ano, nesplňoval pravidla, o kterých píšeme výše. Jediné, co občas promazáváme, to jsou diskuse v rubrice Líbí/nelíbí, která není určena k diskuzím.
Věra Halátová
22.9.2018 23:06
Pane Vácho, od prvního září jezdíte za 25% jízdného. Od prvního ledna dostanete na důchodu přidáno. Zákon je už podepsaný prezidentem republiky. Nevím, na co žehráte. Když nevěříte slibům některého kandidáta, tak ho prostě nevolte. Nevím, co jste v životě dělal, jak moc jste dělal, jaký máte či nemáte vysoký starobní důchod, ale mám takovou zkušenost, že právě ten, kdo na tom není nějak špatně, ten hořekuje. Celý svůj pofesní život jste věděl, že si vyděláváte na starobní důchod. Jestliže máte málo, pak jste se málo snažil.
Jana Kollinová
22.9.2018 12:32
Jsou to běžné volební praktiky a senior, který prošel mlýnem mnoha politických příslibů a následných reálií by se mohl orientovat a selektovat. Příspěvek autora je jen jedním z pohledů. Bylo hůř nebo bude hůř? Toť otázka!
Milan Paur
22.9.2018 11:19
koukám,že se vám můj příspěvek nelíbil,tak ,že jsem se trefil,co? nic sprostého ,ani i vulgárního jsem nenapsal !!! Tomu říkáte diskuse?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA