Ilustrační foto: pixabay.com
Plané slibování důchodcům. Jako vždy
21. 9. 2018Je to úsměvné. Blíží se volby, a tak na nás opět z billboardů, plakátů a letáků snáší páchnoucí hromady politických slibů. A mezi nimi jsou i ty pro seniory.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
21.9.2018 13:26
Je mi z Vašeho článku smutno. Ne z toho, co píšete, ale z toho, že máte pravdu. A myslím, že po volbách se zase nic nezmění, bohužel...
Jitka Caklová
21.9.2018 13:25
Primátor Mladé Boleslavi kandiduje do senátu. Dle letáku: 14.9. pod jeho záštitou v "Horní Dolní" zhraje "zdarma" country kapela, pivo - limo, klobáska také "zdarma", tedy za podpis na podporu Dobrovolných hasičů. 18.9. opakování akce, jen s tím rozdílem, že místo kapely se bude promítat film. Tyto akce se pořádaly prý na podporu "Dobrovolných hasičů" a pokud bude zvolen, bude jim nápomocen. A tak jsem si vzpomněla, jak při předminulých volbách jsme svými podpisy podpořili jiného kandidáta za slib, který nám dal. 70 000 podpisů z volebního okrsku mu do senátu pravda pomohlo, ale slib, "skutek utek".
Dana Puchalská
21.9.2018 13:05
Hezký článek a bohužel je v něm spousta pravdy. To si fakt někteří politici myslí, že důchodci uvěří všemu co jim před volbami naslibují?
Mirek Hahn
21.9.2018 12:20
Nejen plané slibování, to už tolik netáhne, i dárečky je nutné rozdat. Tedy přidávat se bude, ...což o to, každá koruna dobrá. Jestli to vydrží ufinancovat ti, kteří ještě v důchodu nejsou, to se uvidí až za několik let. Ještě ke třetímu odstavci... Není to z hlav politiků, je to práce jejich PR manažerů. Jestli je to chytré ? Spíš vychytralé. Důchodci, to je dva a půl milionu voličů, to už stojí za nějakou tu snahu s cíleným slibováním a dárky.
Jitka Caklová
21.9.2018 11:52
Pane Vácha skvěle napsáno, mluvíte mi z duše. Vždycky jsem vnímala svět svýma očima a nikdy nesouhlasila se sloganem, že máme politiky, jaké si zasloužíme. Já tedy určitě ne, protože osobně vím, že si takové politiky nezasloužím. Když ale vidím kolem sebe, jak jsou lidé ochotni "skákat na vějičky", tak se ani nedivím, že se šlendriánu tak daří. Nikoho nechci předělávat, nikoho nechci obtěžovat svými názory, protože každý si musí vybrat sám, v jakém světě chce žít.
Margita Melegova
21.9.2018 10:52
Slibovani bylo, je a bude, jinak bychom nemeli na co se tesit, sliby jsou iluze, ale zijeme ve hmatatelne realite.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA