Ilustrační foto: Adlo
Jak zabezpečit chatu před zloději a vetřelci
30. 9. 2020Chalupy a chaty se v letních měsících často stávají našimi dočasnými domovy. Teplé počasí a hřejivé slunce nás o víkendech vyhání z měst právě sem. Chalupářská sezóna se ale s blížícím se podzimem pomalu chýlí ke konci a už se tam pravděpodobně nedostaneme tak často.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
30.9.2020 10:50
Ano, zabezpečení nemovitosti je leckde náročné. Ale je to jistota. Hurá, že už nemáme chalupu. Máme o starost méně.
František Klapal
28.8.2020 22:59
Podle mě se takové rady vždycky hodí. My teda naštěstí máme naši chatu zabezpečenou dobře. V poslední době si ale čím dál víc uvědomuji, že dnes je možné o majetek přijít i jinak, než jen rukou zlodějů. Právě proto si myslím, že určitě není na škodu ho mít ochráněný i z právního hlediska. Pokud se nepletu, tak přímo k tomuto účelu slouží například sverenske fondy. Co jsem tak koukal, tak ty je možné založit například u https://www.alphacitizen.com/cs/ Sám nad tím dost přemýšlím.
Libor Farský
17.9.2018 13:43
Nejlepší je napsat na dveře "Klíč je pod rohožkou, nic nerozbíjejte, prosím". Uvnitř pak na kuchyňský stůl "Žádné cennosti zde nejsou, tak se nezlobte a pochutnejte si na malém pohoštění, které jsem pro Vás připravil ve spižní skříni - je vpravo vedle dveří. Otvíráky na konzervu a na láhev vína jsou v šuplíku kuchyňského stolu. Při odchodu, prosím, zase zamkněte a vraťte klíč pod rohožku. Je to takový rituál, který jsem převzal po prarodičích, kteří zde dříve žili. Děkuji za pochopení ..(jméno).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA