ilustrační foto: pixabay.com
Učit se to, co mě baví. Ale kde?
14. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
14.9.2018 19:40
Oldo, prima přehled, ale jak je uvedeno níže, na letošní kurzy už je pozdě. Já mám organizovaného vzdělávání za celý profesní život ve školství dost. Trochu se přiživuji na akcích U3V - chemie, kterou organizuje můj přítel. Např. s nimi jezdím na zajímavé exkurze.
Zuzana Pivcová
14.9.2018 10:00
Určitě by si každý vybral. Ale lukrativní obory na U3V jsou už dávno na jaře obsazeny. To leda až příští rok. Díky.
Libor Farský
14.9.2018 09:39
Děkuji za obsáhlé zpravodajství a hned se vrhnu na hledání nějakých kurzů počítačové grafiky v Českých Budějovicích, které se mi dosud nepodařilo nalézt.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA