Učit se to, co mě baví. Ale kde?
ilustrační foto: pixabay.com

Učit se to, co mě baví. Ale kde?

14. 9. 2018
senioři
Hodnocení:
(4.8 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Oldo, prima přehled, ale jak je uvedeno níže, na letošní kurzy už je pozdě. Já mám organizovaného vzdělávání za celý profesní život ve školství dost. Trochu se přiživuji na akcích U3V - chemie, kterou organizuje můj přítel. Např. s nimi jezdím na zajímavé exkurze.
Jitka Hašková
To by bylo zajímavé před půl rokem.
Dana Puchalská
Ano, teď už je opravdu pozdě, jak píše Zuzana
Zuzana Pivcová
Určitě by si každý vybral. Ale lukrativní obory na U3V jsou už dávno na jaře obsazeny. To leda až příští rok. Díky.
Libor Farský
Děkuji za obsáhlé zpravodajství a hned se vrhnu na hledání nějakých kurzů počítačové grafiky v Českých Budějovicích, které se mi dosud nepodařilo nalézt.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%