Foto: Alena Tollarová
Fotoreportáž: Co Mohamedu Mekka, to Čechu Říp
10. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
29.9.2018 15:42
Je fajn, že jste se spolu domluvily a stihly jste nejen Říp, ale i vernisáž foto výstavy i60 v Praze, na kterou přijela Elenka z takové dálky.
Lenka Hudečková
14.9.2018 17:46
Elenko, moc pěkný článek, já jsem Říp ještě stále nezdolala, i když jsme často jeli "okolo". Je super, když se najdou přátelé, kteří poskytnou nejen azyl, ale i výlety atd. A to je dobře...krásné fotky...
Lidmila Nejedlá
13.9.2018 20:46
Vzpomínám nejen na Říp, ale i na placky, které přinesla Ála v batohu až na vrchol.
Hana Polednová
11.9.2018 12:43
Elen, moc hezký článek a fotky taktéž. Obdivuji, kolik jste toho stihli projet a prošlapat. Tvé rozhodování jet nejet do Prahy zvítězilo a určitě i ta dálka vlakem za to stála. Mám radost, že jsem se s tebou opět po 3 měsících setkala a díky Ále jsi mohla pobýt v Praze a ještě jsi navštívila spoustu krásných míst na druhém konci republiky. Moc se mi líbí, jak si přátelé z íčka pomáhají.
Mirek Hahn
11.9.2018 10:51
Taky jsem tam před pár lety vystoupal. Bylo dost teplo a v tom prudkém svahu jsem propotil všechno. Být tam tenkrát zavřená hospoda...., tak na mne nahoře mohli akorát nahrnout mohylu...
Radovan Cakl
11.9.2018 10:08
Mirku, máš pravdu. Ještě před 3 lety jsem to touto dobou s děvčaty z íčka také zvládl, jen s hůlkami a bez cepínu, ale byl jsem rád, že dolů mě svezl autem průvodce. Ale dnes už by to byla pro mne K2, takže nezbývá, než vrcholovému týmu gratulovat :-)
Mirek Hahn
11.9.2018 08:58
Blahopřeji ke zdolání našeho národního krpálu :-) Daly jste to alpským způsobem, bez postupových táborů a bez kyslíkových lahví. Fakt je to namáhavý stoupák.
Hana Rypáčková
11.9.2018 07:47
Tak to má být...Příště to bude Eleno okružní jízda ....Prima výlet...
Anna Čípová
11.9.2018 07:00
Holky, vy jste toho stihly. Bezva reportáž i fotodokumentace. Na Řípu jsem nebyla, ale snad to tento měsíc změním. Elenko, díky za přiblížení krásných míst.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA