Foto: Alena Tollarová
Fotoreportáž: Co Mohamedu Mekka, to Čechu Říp
10. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
10.9.2018 23:47
Eli, Ali, jak vidno, krásně jste si to užily, fotky skvělé. Škoda, že jsem se nemohla zúčastnit....
Libuše Křapová
10.9.2018 23:10
Já sem už ani nic dalšího psát nemusím :-) všechno je řečeno a já můžu už jen závidět (ale jen maličko)
Dagmar Bartušková
10.9.2018 20:03
Eleno, ráda jsem se do článku začetla. Fotky super. Také jsem s Álou a dalšími íčkaři na tuto krásnou horu vystoupala.
Alena Tollarová
10.9.2018 19:54
Děkuji Ti, Eleno, za krásná slova i fotky. Trochu se nad nimi dojímám a trochu chechtám. Mám radost, že se zase ukázalo, že žádná dálka není dost velká a že když se chce, tak to jde. A fotit v jeden okamžik stejná místa, tak to se mi moc líbilo. Rádi jsme Ti poskyti lože i průvodcovství. Tak třeba zase někdy. Když to vlakem vlastně není až tak daeko ... :)
Marie Seitlová
10.9.2018 19:50
Krásná fotoreportáž z krásného místa. Já jsem tam byla asi před 12 lety, krásná procházka a nahoře super výhledy do krásného okolí. A přátelství - to je pozitivum ička. Elen, moc pěkně napsané.
Eva Mužíková
10.9.2018 17:34
Eleno, moc hezky si své zážitky popsala. Doplněno fotkami / podřipská alej je stále krásná v každou roční dobu / milé počtení...
Marie Doušová
10.9.2018 16:52
Fotky jsou krásné a potvrzují, že se Vám Aleno a Elen výlet vydařil. Dík za fotky.
Jitka Caklová
10.9.2018 16:28
Elen, krásné, krásné, krásné, stejně jako všechny výlety, které Ála připravila, ať to bylo na Říp, na Labské vyhlídky, kvůli zimě zkrácená procházka podle Labe, či do háje za bledulemi. Vždy to bylo prima. Stejně tak nezapomenutelný byl pro nás výlet s vámi na poutní místo Maria Hilf, kde jste mi připravili krásné narozeniny. Děkujeme za článek, za fotky a za úplně všechno. J+R
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA