
Foto: autorka
Naložená krkovička
12. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
15.9.2018 21:55
Ještě nikdy jsem nepoužila tatarskou omáčku pro teplou úpravu. Majonézu ano.
Zdenka Hillová
15.9.2018 11:01
Mám podobný recept peču krkovičku , kuřecí čtvrtky i bůček ingrediencím se meze nekladou(bylinky ,paprika ,česnek ,cibule , žampiony atd. je to opravdu dobrota říkáme tomu trojboj :))
Hana Nováková
12.9.2018 09:16
Omlouvám se všem, krkovici jsem na foto nenašla, tak jsem volila tento snímek, jistě možno použít i kotlety, ale krkovice je šťavnatější.Pokud zkusíte, tak dobrou chuť. Pokud vylepšíte, dejte vědět. Hezký den všem...
Dana Puchalská
12.9.2018 08:58
Já si také myslím že to jsou k o t l e t y. Ale recept vypadá lákavě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA