Ondřej Zmeškal: 600 km poslepu pro malé nevidomé sportovce
FOTO: Nadace Leontinka

Ondřej Zmeškal: 600 km poslepu pro malé nevidomé sportovce

7. 9. 2018
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Alenko, díky, to by mne nenapadlo.
Alena Tollarová
Libore, nevím, jak hrají fotbal tito dva bratři, ale vím, že nevidomí hrají s míčem, který má uvnitř zvonek nebo rolničku nebo tak něco, zkrátka řídí se zvukem.
Libor Farský
Ještě k tomuto článku. Neumím si představit, jak by ti dva bratři bez zrakového smyslu mohli hrát fotbal. Není to omyl?
Libor Farský
Již delší dobu podporuji podobnou organizaci, zabývající se všemožnou pomocí nevidomým, zejména pak pomocí asistenčních psů. A je to i nový obor "canisterapie" o které si dovolím také připojit článek s výzvou k pomoci.
Danka Rotyková
I tuto aktivitu je třeba podpořit. Určitě se přidám.
Zuzana Pivcová
Určitě se také přidám. A ráda.
Alena Tollarová
Na Ondrově FB profilu se již objevila trasa jeho běhu: http://tracker.solaris.media/map/600km-poslepu
Alena Tollarová
Jíťo, já vím, že jste přispěli už před vydáním tohoto článku. Stejně jako Dana P., jejíž jméno má správně být namísto mého. A děkuji všem, kdo si o Ondrovi přečetl a vzpomene si na to, jak se mu asi poslepu běží. A samozřejmě hlavně všem dalším, kteří také přispěii nebo to ještě udělají. Já bych se ráda jela na jeho běh podívat, pokud to bude možné.
Elena Valeriánová
Pro ty, kteří by se chtěli přidat a podpořit dobrou věc sem napíšu odkaz na https://www.darujme.cz/vyzva/1200592?paginator-page=2#dary Po rozkliknutí je opravdu lehké zakjoupit si třeba jen ten jeden kilometr. Nemusíte mít internetové bankovnictví, stačí pouze normální kartu do bankomatu.
Helena Votíková
Alenko děkuji za článek, už na vernisáži jsem se chtěla zeptat na možnost podpořit tento projet. Pak mi to nepřišlo zrovna vhodné. Svou malou podporu jsem již odeslala. Držím palečky všem dětem i rodinám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%