Foto: archiv autorky
Jeden den a tolik štěstí
8. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
26.9.2018 13:35
Evo,ať se ti v novém domově s pejsky líbí a věřím,že si tvou lásku užijí,jak se říká na plné pecky.Jen taky občas mysli na sebe.
Eliška Murasová
11.9.2018 19:55
Evo, jste obdivuhodná! Je to dvojitá radost, Vaše i těch, kteří vám budou za Vaši péči vděčni. Ať se Vám i jim daří!!
Eva Krausová
10.9.2018 08:48
Krásný to dar opuštěným pejskům. I tohle je cesta pomoci. Podobně jsem venčila pejsky z útulku, než jsem si vzala z toho Litvínovského Meginku.
Marcela Broumová
9.9.2018 16:35
Evičko, jsem na Tebe pyšná, jsi empatická, znáš a plníš své místo v životě.
Dagmar Bartušková
9.9.2018 11:31
Evo, krásný počin. Pejsánci, pokud budeš poblíž, budou určitě v těch nejlepších rukou.
Jitka Chodorová
9.9.2018 07:13
Evo, přeji krásné chvíle v útulku tobě, ale hlavně pejskům, kteří lásku moc potřebují, a tebe toto
konání naplňuje, tak ať je navzájem spolu dobře.
Mirka Motyková
9.9.2018 05:46
Evi, moc hezky popsáno. O Bertíkovi jsem si početla ráda a teď i o psích radostech i starostech v útulku . Pěkné ….
Zdenka Jírová
9.9.2018 00:41
Jsme na jedné lodi, milujeme zvířata, a ty opuštěné ještě o maličko více. Já má z útulku už třetí kočičku a o psím útulku toho vím dost, moje dcera 10 let vedla psí a později i kočičí útulek.Byla zaměstnaná prakticky 24 hodin denně. Kdybych popisovala všechny její akce, byl by to velmi dlouhý článek. O Vás a Vašem Bertíkovi jsem si vždy ráda četla.
K dceři do útulku také chodili
" vodiči" na venčení pejsků. ˇUtulek nakonec obecní úřad zrušil, zvířata musela rozvést po celé republice do různých útulků. Bylo to smutné. Prý měla obec s pozemkem jiné plány. Vám ale přeji hodně hezkých chvilek s pejsky při venčení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA