Foto: archiv autorky
Jeden den a tolik štěstí
8. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
8.9.2018 20:53
Evi, jsi prostě báječná a klobouk dolů před tvým rozhodnutím pomáhat pejskům. Jsi správná psí máma, štěstí prožíváš ty i pejsci. Krásně se to četlo i fotky jsou krásné. Ten co ho chováš, trochu připomíná Bertíka.
Marie Foltýnová
8.9.2018 20:02
Dobře jsi se Evičko rozhodla.Pejsci mají tu nejlepší pečovatelku.A Ty děláš to,co Tě baví.Dlouho jsi pracovala mezi zvířátky a všechny jsi je milovala.Je vidět,že záříš štěstím .Moc Ti to štěstí přeji.
Eva Mužíková
8.9.2018 18:38
Hezky se vaše slova chvály čtou, ale upřímně musím napsat, že více radosti z tohoto konání mám já, nežli pejsci. Proč?? I za tak krátkou dobu jsem poznala, že ti, kteří jsou v útulku delší dobu, jej berou za svůj domov. Mají svůj kotec, pelíšek s dekou, misku vrchovatě naplněnou kvalitním krmením, vlídná slova od ošetřovatelů. Důkazem jejich spokojenosti je i to, že se po krátkém prolítání v klidu bez donucení do kotce vrací. Dnes jsem toho byla svědkem několikrát. Horší s těmi novými, ale někteří odejdou do nových rodin brzo, dostatní si zase zvyknou. Takže, chci tím říci, že je sice ode mne hezké, že je pomazlím, projdu se s nimi, ale oni si ze mne , alespoň ze začátku t.zv.: " nesednou na zadek ". Budiž to i pro vás jakési dobré zjištění, že v útulku v Krásném Lese, je pejskům, díky skvělé péči převážně dobře...
Dana Puchalská
8.9.2018 18:25
Je to krása,takhle se věnovat těm psům co nikoho nemají. Držím palce Evi.
Elena Valeriánová
8.9.2018 17:33
A Bertík z psího nebe se usmívá a říká "ta moje bábinka, to je správná ženská, haf!!!"
Hana Rypáčková
8.9.2018 16:37
Nebude ti po mrňouskovi smutno, podobal se Bertíkovi... Jsi správná psí máma, Evo...
Eva Mužíková
8.9.2018 15:29
Právě jsem se vrátila od pejsků, tomu který je na fotce za mřížemi - Dino, jsem splnila svůj slib jako prvnímu. Obešli jsme všechny stromy, přečetli " zpravodajství " a spokojeně do kotečku. / ale tahá na vodítku jako koník /... dalších pět se vylítalo alespoň na zahradě.... Děkuji za milá slova:)))
Jana Šenbergerová
8.9.2018 15:20
Evi, moc ti tu radost přeji, stejně jako tvým svěřencům, kterým zpříjemníš psí život. :-)
Marcela Pivcová
8.9.2018 15:07
Evo, rozhodla jste se, jak jste v současnosti mohla nejlépe. Ale vůbec bych se nedivila, kdybyste si jednou (nebo vícekrát) nějakého pejska půjčila domů a kdyby se stal Vaším adoptovaným Bertíkem - třeba s jiným jménem. Takhle u nás zůstal před dvaceti léty nalezený kocourek Aljoška, který měl původně jít na umisťovací výstavu koček. Za dva dny si u nás hrál s naším (prvním) kocourem Míšou - a už "byl náš"!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA