ilustrační foto: pixabay.com
Za plotem
6. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Broumová
7.9.2018 17:42
Vtipný článek, smutek s nadhledem, hrdostí i bojovností. Všemu rozumím. Přeji, ať jste vždy na správné straně plotu.
František MENDLÍK
6.9.2018 16:32
Paní Marcelko. Já jsem ale superdůchodce. Hned jak sem odešel do důchodu, nastoupil jsem do prodejny a vydržel tam třináct a půl roku! A jedině že asi vypadám ještě zachovale a je nedostatek lidí, svitla mi naděje.
Marcela Pivcová
6.9.2018 16:10
Stalo se mi také, že po odchodu do důchodu jsem na čas měla brigádu, kam jsem chodila ráda a kde mě práce bavila. Najednou mi sdělili, že na brigádníky nejsou peníze (za pár týdnů opět byly. ale už pro jiné). Několik měsíců jsem hledala, až mě napadlo, kde bych se mohla ptát. Od té doby chodím, jak už jsem se někdy zmiňovala, hrát s dětmi na kytaru. Vám přeji, abyste byl, jako já, také v práci spokojený.
František MENDLÍK
6.9.2018 15:58
Zuzanko to je o něčem jiném. Do obchodu Yves Rocher se nevrátím. Budu se nadále vyhýbat České ulici. Teď přesídlím na Vídeňskou. Nebude do vrátnice, ale pět prodejna. Ještě že u nás nemáme nezaměstnané.
Jana Šenbergerová
6.9.2018 14:39
Nepochybuji, že na vaší zaměstnanosti vyděláme i my, protože získáte nové dojmy a témata pro svou literární činnost. Tak ať se vám za tím novým plotem dobře hlídá.
Zuzana Pivcová
6.9.2018 12:52
Františku, už jednou jsem Vám někde napsala, že jsem ocenila, když jste někde přiznal trochu smutné, osamělé nitro. Teď mi to zřejmě začnete vyvracet, ale to nevadí. Jít někam, kde Vás nijak zvlášť nechtějí, není moc radostné. Takže v říjnu vzhůru do práce a ať Vám do toho objektu nikdo nevleze!! Těším se na nové dojmy.
Marie Doušová
6.9.2018 12:40
Za plotem to není nic moc a proto přeji Všem ,aby nemuseli stát někdy za plotem.Hezky napsané a čtivé. Dík.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA