Vracíme se domů. A pes to ví
Ilustrační foto: ingimage.com

Vracíme se domů. A pes to ví

8. 9. 2018

Ten jev bývá označován za nejpřesvědčivější důkaz výskytu telepatie mezi lidmi a psy. Psi cítí, kdy se lidé jim blízcí vracejí domů. Zná to řada rodin a také na toto téma proběhla řada pozorování a výzkumů. I ti největší odpůrci teorií, že psi mají určité schopnosti, které lidem připadají nadpřirozené, v tomto směru připouštějí, že se dějí věci mezi nebem a zemí.

domácí mazlíčci pes
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Votíková
Ano je to pravda, vždy jsem říkala, že naši psi mají hodiny v hlavě. Pravidelně seděli na schodech a čekali.
Věra Ježková
Můj někdejší přítel měl podvraťáčka – podobného tomu, co je na kapsičkách Pedigree. Zděný domek na kopci, zavřené dveře i okna, garáž dole pod kopcem. A Filípek začínal jančit, ještě než se auto přiblížilo ke garáži. A nebylo to tím, že by se páníček vracel ve stejnou dobu.
Marcela Pivcová
Naše maminka vyprávěla, že když ještě jako svobodná bydlela s rodiči, měli kočku, která jí chodila naproti asi dvě stě metrů k parku, kudy se ona vracela z práce. Takže vědí i kočky.
Zuzana Pivcová
To potvrzuji. Někde jsme už, buď sestra nebo já, psaly, že naše dávná fenka Lesana spolehlivě čekala v Týně v pátek, až přijedu na víkend z Budějovic.
Jitka Hašková
Psi i další zvířata jsou úžasná. Také mám takové zkušenosti z doby, kdy jsme měli fenku Majku.
Jitka Caklová
Měli jsme kolii. Bratr studoval v Brně a domů jezdil nepravidelně. Od rána byla neklidná a kdykoliv vlak, který ho přivezl do sousední vsi a přes údolí Jizery slyšela brzdy vlaku, byla k neudržení a kňučením a štěkotem si vynutila otevření vrat a běžela mu 2km naproti.
Jana Kollinová
Mohu to potvrdit. Pes pozná i blížící se návštěvu příbuzného, kterého si oblíbil, nejen příslušníky rodinné smečky. Dovolím si tvrdit, že stejně tak i rostliny vycítí změny ve svém okolí. Mnozí víme jak těžké je uchovat při životě přestěhované rostliny po zemřelých příbuzných a zodpovědně mohu potvrdit, že rostlinky věnované přáteli, kteří se od vás odloučily většinou chřadnou až zahynou. Je to někde mimo naše vnímání. :-)
Libor Farský
Mohu totéž potvrdit z vlastní zkušenosti i u kocourka, který mě očekával na stromě u autobusové zastávky a to jsem přijížděl zcela nepravidelně. Potvrzeno manželkou, že vyrážel asi 15 minut před příjezdem autobusu.
Martina Lichnovská
Já si myslím,ž e je úplně jedno proč to tak je, prostě to tak je. A je to krásné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%