Posedlost dlouhověkostí? Je to porucha
Ilustrační foto: ingimage.com

Posedlost dlouhověkostí? Je to porucha

4. 9. 2018

Pečlivé zkoumání potravin. Extrémní péče o zdraví. Snaha co nejvíce oddálit příznaky stárnutí. Cíl je jasný: Žít co nejdéle. Pro mnoho lidí normální životní styl v jednadvacátém století. Lékaři však čím dál častěji mluví o tom, že to lidé s péčí o sebe až přehánějí.

stárnutí
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Ráda jím,spím,chodím na procházky a životním stylem se netrápím. Jsem v stálém pohybu a pomáhám, kde se dá a tak na takové hlouposti nemám čas. Život strašně rychle utíká a ani si nevšimneme a bude fuč.
Kateřina Baziková
Můj otec se žádnou dietou nikdy netrápil. Akorát běhal a posiloval, protože ho to bavilo. Zemřel letos v 94 letech.
Dana Puchalská
K článku se hodí citát od G. B. Shawa:Nesnažte se žít věčně - to se vám nepodaří.
Věra Halátová
Nechci být věcí Makropulos. Jím, co mi chutná. Nikdy jsem nedržela žádnou dietu. Víte, jak by mně to dožralo, kdybych zemřela ve 100 letech a absolutně zdravá?
Oldřich Čepelka
Ve stáří je člověku už mnoho věcí jedno. Ale mně je to jedno. (OČ)
Marcela Pivcová
Nikdy jsem se zdravým životním stylem, dietami, biostravou a podobnými problémy nezabývala. Snažím se jíst pestrou stravu a nikdy se nepřejídat. Navíc si chci zachovávat, pokud to bude možné, dostatek přirozeného. pohybu. Někteří z našich předků byli dlouhověcí, rodiče se ale výrazně delšího věku nedožili. Tak ani nad tím nepřemýšlím.
Jana Šenbergerová
"Všechno, co začne, musí jednou skončit." Nevím, komu je tato věta připisovaná, ale po vlastních zkušenostech s ní souhlasím a dodávám, "bohužel, ale i naštěstí".
Věra Ježková
„Každý si přeje dlouho žít, ale nikdo nechce být starý.“ J. Swift / Taky mě hned napadla Věc Makropulos.
Zuzana Pivcová
Správně, Jano, plně souhlasím!!
Jana Kollinová
Netrápím se žádnou posedlostí a děkuji za to genetickému fondu svých předků a těm kteří se domnívají, že zastaví čas doporučuji opakovanou návštěvu divadelního představení Věc Makropulos.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%