Foto: archiv autora
Zvířata a já - 2. Jak pojmenovat domácího mazlíčka
2. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
4.9.2018 17:28
Ještě jsem si vzpomněla na jednoho z předků našeho kocoura Míši, který měl vznešené jméno Paris a kterému majitelé říkali Pařez.
Elena Valeriánová
3.9.2018 23:09
Liborku, především mě těší, že je moje fotka u tvého článku. Hezky jsem se pobavila. Jsi hračička a trpělivost sama. Naši kamarádi mají kocku, která se jmenuje Mitsubishi čti Micubiši. A náš Rex, ač je to malý voříšek, dostal jméno podle psího hrdiny ze serialu Komisař Rex. Ale měl se jmenovat Petr Čech, jak ten umí chytat míček! :-)
Blanka Bílá
3.9.2018 19:20
Tak jsem se docela nasmála a u toho jsem z vzpomněla, že jedni lidé, když si pořídili pašíka na výkrm, tak mu vždy dali jméno podle toho, jaké zrovna v ten den bylo v kalendáři.
Zdenka Jírová
2.9.2018 23:50
Nemám moc ráda, když se na dávají zvířatům exotická jména slavných hereckých osobností / zejména amerických/. Na FB je toho plno. Psa jsem měla jen jednoho - boxera Danilu. Jinak mám celý život kočky a měly většinou "lidská" jména, ale taková, která se v té době moc nedávala. Doba se ale mění a mění se i názory na jména. Teď mám Lucinku , už 2. v pořadí, tu 1. jsem měla 16 let a tu druhou už mám 12. rok. Moje druhá kočička je podle PP Madison, ale já ji volám Mejdy. Myslím, že je spokojená.
Libor Farský
2.9.2018 22:56
Teď jsem si vzpomněl, že Colombo (Columbo?) pojmenoval svého psa Dog (To je anglicky Pes).
Jarmila Fialová
2.9.2018 22:21
Mám kočku Niky,ale poslední dobou jí říkám Kájínek,Asi nemusím vysvětlovat proč,
Alena Vávrová
2.9.2018 19:13
A ti pejsci na úvodní fotce jsou kouzelní, naproti mají sousedi podobného (asi jack russel teriér?)
Alena Vávrová
2.9.2018 19:03
My máme v rodině psíka Mamuta. Jelikož jej s tím jménem už zakoupili a zeť je recesista, tak mu ho nechali. Ale je to trpasličí dlouhosrstý jezevčíček, tak mu říkáme zdrobněle Mamoušku sem, Mamulko tam....
Věra Halátová
2.9.2018 16:05
A není pro ta jména nějaká zásada stanovení francouzskou asociací pěstitelů psů?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA