Zvířata a já - 2. Jak pojmenovat domácího mazlíčka
Foto: archiv autora

Zvířata a já - 2. Jak pojmenovat domácího mazlíčka

2. 9. 2018
Můj příběh Soutěž Zvířata a já
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5.1 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Pivcová
Ještě jsem si vzpomněla na jednoho z předků našeho kocoura Míši, který měl vznešené jméno Paris a kterému majitelé říkali Pařez.
Elena Valeriánová
Liborku, především mě těší, že je moje fotka u tvého článku. Hezky jsem se pobavila. Jsi hračička a trpělivost sama. Naši kamarádi mají kocku, která se jmenuje Mitsubishi čti Micubiši. A náš Rex, ač je to malý voříšek, dostal jméno podle psího hrdiny ze serialu Komisař Rex. Ale měl se jmenovat Petr Čech, jak ten umí chytat míček! :-)
Blanka Bílá
Tak jsem se docela nasmála a u toho jsem z vzpomněla, že jedni lidé, když si pořídili pašíka na výkrm, tak mu vždy dali jméno podle toho, jaké zrovna v ten den bylo v kalendáři.
Zdenka Jírová
Nemám moc ráda, když se na dávají zvířatům exotická jména slavných hereckých osobností / zejména amerických/. Na FB je toho plno. Psa jsem měla jen jednoho - boxera Danilu. Jinak mám celý život kočky a měly většinou "lidská" jména, ale taková, která se v té době moc nedávala. Doba se ale mění a mění se i názory na jména. Teď mám Lucinku , už 2. v pořadí, tu 1. jsem měla 16 let a tu druhou už mám 12. rok. Moje druhá kočička je podle PP Madison, ale já ji volám Mejdy. Myslím, že je spokojená.
Libor Farský
Teď jsem si vzpomněl, že Colombo (Columbo?) pojmenoval svého psa Dog (To je anglicky Pes).
Jarmila Fialová
Mám kočku Niky,ale poslední dobou jí říkám Kájínek,Asi nemusím vysvětlovat proč,
Alena Vávrová
A ti pejsci na úvodní fotce jsou kouzelní, naproti mají sousedi podobného (asi jack russel teriér?)
Alena Vávrová
My máme v rodině psíka Mamuta. Jelikož jej s tím jménem už zakoupili a zeť je recesista, tak mu ho nechali. Ale je to trpasličí dlouhosrstý jezevčíček, tak mu říkáme zdrobněle Mamoušku sem, Mamulko tam....
Věra Halátová
Ne pěstitelů, chovatelů.
Věra Halátová
A není pro ta jména nějaká zásada stanovení francouzskou asociací pěstitelů psů?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%