Foto: autorka
Pojďte s námi na výlet
30. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
7.1.2019 13:06
Dobrý den
urcite doporucuji
my chodime prochazky az odtud http://www.nadrybnikem.eu/ a urcite to za to stoji :)
Jiří Hudeček
1.9.2018 07:57
Naďo moc pěkné. V Blatné je také moc hezká a útulná cukrárna s hezkou výzdobou... :-)
Alena Tollarová
31.8.2018 22:30
V Horažďovicích jsem byla před pár lety, když jsme dovolenkovali v Rabí a okolí. Líbily se mi už tenkrát a ještě prokoukly.
Alena Vávrová
30.8.2018 20:05
Horažďovicemi jsem projížděla se Zojou a kostel na náměstí si vyfotila a co vím, je tam druhá nejstarší gotická městská brána v Čechách, zv. Červená.
Marie Novotná
30.8.2018 19:24
V Blatné bylo nádherně.Kdo by neznal klatovský karafiát,že?,ale Horažďovice jsem viděla na těchto fotkách poprvé a moc se mi líbí.Prima tip na výlet-díky.
Věra Ježková
30.8.2018 16:42
Naďo, v Horažďovicích jsem nikdy nebyla. O to víc děkuji za krásné fotky. Eva M. ti to napsala hezky. Připojuji se.
Dana Puchalská
30.8.2018 15:34
Tedy Naďo koukám jako blázen. Horažďovice jsem naposled navštívila před 40 lety. Ty ale prokoukly. Moc pěkná fotoprocházka. Díky.
Lenka Hudečková
30.8.2018 15:10
Krásná místa navštěvujete, tak jako my. Horažďovice jsme také viděli a stojí za prohlédnutí. Moc pěkné fotky Nadi :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA