Foto: autorka
Tip na výlet: Zámek Veltrusy
26. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
26.8.2018 15:58
Ve Veltrusech jsem byla před mnoha lety, to ještě zámek nebyl poškozen povodněmi. Nedávno jsme tam zastavili cestou z Nelahozevsi (zájezd s klubem sen.) a prošli se oborou a bezprostředním okolím stále nepřístupného zámku. I zvěř jsme viděli. Na víc nebyl čas. Proto, Ali, dík i za všechny ty pavilony.
Dana Puchalská
26.8.2018 15:07
Jednou jsem tam byla. Ale je to už hodně let. A je to tam stále moc krásné. Interiéry jsou opravdu nádherně zařízené.
Jitka Caklová
26.8.2018 14:23
Přes Veltrusy jsme často jezdili za příbuznými do Rakovníka. Až nyní jsem si o zámku alespoň přečetla a prohlídkou krásných pohledů jsem si nahradila osobní návštěvu zámku :-) Álo, díky moc, zkrátka umíš :-)
Zuzana Pivcová
26.8.2018 13:41
Moc krásné. Líbí se mi i ta německá publikace, jak si představovali zahrady budoucnosti. Zámek bohužel neznám a ve Veltrusech jsem byla pouze před několika lety na motorkářském srazu.
Mirek Hahn
26.8.2018 12:09
Pěkné fotky. Místo stojí za návštěvu. Park jsem prošel, je velmi rozsáhlý a krásný.
Jarmila Fialová
26.8.2018 12:09
Tam se chystám v září,čekala jsem na slušné počasí a slevu na dopravu
Elena Valeriánová
26.8.2018 11:38
Ty jsi bezedná studnice nápadů na výlet a jeden zajímavější než druhý. Krásné fotky. Z těch Egypťanů moc nezbylo a tu sušárnu ovoce bych fakt teď potřebovala. Pěkné, moc pěkné. Když chci dát úmyslně více hvězdiček, tak mi tam padne jen těch povolených pět :-(
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA