Foto: autorka
"Zvířata a já" aneb "Kočky a já"
25. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Mariana Antonická
30.9.2018 17:08
Krásný příběh. Jsme také milovníci kočiček, v současné době máme dvě kočičky a jednoho kocourka.
Zdenka Jírová
31.8.2018 23:05
Jako " kočkařka" dovedu váš čin ocenit. Jste zlatíčka. Kočky jsou milá a věrná zvířata, i když o nich neznalí lidé tvrdí, že jsou falešné. To není v žádném případě pravda. To dovedou být jen lidé.
Alena Vávrová
27.8.2018 11:44
S láskou napsané, krásně se to čte a ta vaše kočičí tlupa je krásně nafocená.
Alena Tollarová
26.8.2018 22:18
Jsou roztomilé i roztomilí. Hned bych se k vám přijela pomazlit a poslechnout trochu toho předení. Fakt!
Eva Mužíková
26.8.2018 17:49
Marie, tak tento kočičí příspěvek hodnotím jako jeden z nejhezčích. Milé povídání, vtipné popisky u nádhernýck fotek. I mne foto vyjadřující čekání, zda půjde kámoška ven pobavilo... díky
Marie Měchurová
26.8.2018 16:56
Děkuju všem za milé komentáře. Jsem ráda, že jste si zavzpomínali na svoje kočičky z mládí. Mohla bych napsat o našich kočkách celý román. Ta malá Cinďula tak brání ty svoje dva kluky, že minulý týden od nás běžel lovecký setr z natrženým uchem a podrápaným čumákem. Bylo mi ho líto, ale taková je mateřská láska....Ten černý na houpačce ,první zleva, Je Kuky od sousedů. Je to tatínek i dědeček současně. Je totiž pravděpodobným otcem Cinďuly i těch dvou kocourů..Všichni se mají rádi, a tak to má být - rodina je základ státu.
Marie Doušová
26.8.2018 08:48
Marie, máte můj obdiv,kočičky jsou krásné,ať Vám dělají jen samou radost.
Irena Drob
25.8.2018 19:36
Maru, to se ti povedlo, kouzelné fotky, dobře jsi je vybrala Vím, že jich máš víc.
Marcela Pivcová
25.8.2018 18:50
Při čtení krásného kočičího povídání si vzpomínám na naše kočky z doby před padesáti lety. První kočka po našem přistěhování do jižních Čech k nám přišla od sousedky. Dostala jméno Anděla. Brzy se jí narodila koťata, z nichž kočička Babeta u nás také zůstala. Byly to venkovské kočky, tehdy nebyla kastrace běžným zvykem, takže brzy přibyl Anděly syn Mourák a Babetin Sony (Soník). Bohužel neměli příliš dlouhý život a ani jsme se nedozvěděli, co se s nimi stalo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA