Foto: autorka
"Zvířata a já" aneb "Kočky a já"
25. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
25.8.2018 17:16
Moc pěkný článek napsaný s láskou ke kočičkám. Moc se mi líbí vybarvení Cinďulky. .
Zuzana Pivcová
25.8.2018 16:58
Ráda bych dala víc hvězdiček než 5, ale technicky to neumím. Takže jako kočkomilka alespoň moc děkuji za upřímné vyznání a řadu roztomilých fotek. Rozesmála mě ta kočičí parta přede dveřmi s dotazem, jestli půjde kámoška ven. Díky.
Marie Seitlová
25.8.2018 15:29
Krásné kočky a krásně napsaný článek velkou milovnicí koček. Moc se mi líbí fotky.
Věra Ježková
25.8.2018 14:56
Hezký článek, napsaný s citem. Celý život jsem měla raději psy. Asi před čtyřmi lety přítel dostal kočičku - a já jsem zjistila, že je to úžasný tvoreček, a začala se o kočky zajímat. Cinďulka je kouzelné jméno – to jsem neznala. Krásné fotky. Rozárka je jako naše Bišinka. Ať se vám všem daří.
Dana Puchalská
25.8.2018 14:40
K r á s n ý článek. A kočky jsou krásné. Nevím, které bych dala medaili za krásu, kdyby šly na výstavu. Měla jsem jako malá holka kocoura Mind'aka. Čekával na mně až přijdu domů ze školy. A když jsme jeli se školou na hory tak tomu prostě nevěřil a celý týden mn'oukal a odmítal jist. Byl kouzelný. A pak zmizel někam do lesa, když ho babička na jaře odvezla zpátky do svého domku na venkově. Děkuju.
Elena Valeriánová
25.8.2018 14:16
Jsem více na pejsky než na kočičky, ale ty vaše jsou roztomilé. Včera se k nám zatoulalo kotě, musela jsem ho odehnat, protože soused z domu by na něho poštval psa.
Ivona Lachová
25.8.2018 14:00
Maruško, kočky se u vás mají určitě dobře. Podle výrazu vypadají spokojené. Jste dobrá kočičí máma. Vím o čem mluvím, starám se o kočky z pozůtalosti, dceřinu kočku a naší vlastní.
Naděžda Špásová
25.8.2018 12:52
Maruško, moc krásné. Hned po psech totiž miluju kočky. Hned bych se s nimi pomazlila. Fotky jsou super. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA