Foto: autorka
Fotoreportáž ze zájezdu do Alp
19. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
23.8.2018 20:10
Janičko i já se přidávám se svým obdivem. Takovou prezentaci bych taky chtěla umět. Krásné a bezva a super!!!
Eva Balúchová
20.8.2018 00:26
Jsem ráda,žes nám ukázala vaši dovolenou.A připoměla mě pár míst kde jsem byla.Ráda bych se ještě do Alp vrátila,tak jsi mě navnadila.
Alena Tollarová
19.8.2018 21:57
Připomněla jsi mi, Hanko, naše putování před více než deseti lety. Hned bych jela znovu. Fotky parádní!
Jitka Mošovská
19.8.2018 21:30
Hanko a Libuško stihly jste toho dost. To jste měly organizovaný zájezd s CK?
Libuše Křapová
19.8.2018 16:20
Věrko, já psaní tentokrát vzdala. S dovolením Hanky jsem i na blog dala jen její článek. Prostě se mi v těchto vedrech asi slepila hnací a psací kolečka či co.
Věra Ježková
19.8.2018 16:05
Hani, hezky napsané, krásné video. Taky jsem byla v Alpách nadšena. Těším se na článek a fotky Libušky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA