Foto: Alena Tollarová
Pozvání na jižní Moravu
18. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
22.8.2018 22:14
Alenko Vávrová,jak to vidíš s Mikulovem?Budem muset nahlásit počet.
To se týká všech,kdo by měl ještě zájem ať napíše.
Blanka Macháčková
20.8.2018 12:33
Termín, destinace i program mi vyhovují. Tak se hlásím. Můžu vzít i manžela. Sice není íčkař, ale zase je řidič.:-)
Hana Rypáčková
20.8.2018 08:56
Já roztoulaná bych jela, mám toho na září víc a tak to ještě skloubit..Mikulov miluji...
Hana Čadová
19.8.2018 22:42
Bohužel v tuto dobu se budu vracet z dovolené. Doufám, že bude ve sklípku dobré vínečko, jídlo a cimbálovka!
Jana Šenbergerová
19.8.2018 13:09
Evi, my budeme touto dobou popíjet ve Slovinsku, ale určitě si na vás rádi vzpomeneme. :-)
Alena Tollarová
19.8.2018 10:02
Evo, Tobě jsem už říkala, že já určitě nepojedu a proč. Mám už tak co dělat, abych skloubila vernisáž, přehlídku a moře. Ale přeji vám, co do sklípku pojedete, aby se výlet vydařil. V Mikulově je přece tak krásně.
Libuše Křapová
18.8.2018 22:39
Olinko Š., a k tomu by mohli přidat tu 75% slevu na každou vypitou skleničku, že jo :-)
Olga Štolbová
18.8.2018 22:18
Pojedu ráda, ale jen v případě, že opravdu bude platit 75% sleva. Za dražší jízdné bych si to opravdu nemohla dovolit. Ale přesto díky za nabídku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA