Známe vítěze fotosoutěže Děti očima seniorů. Autory vybraných fotografií zveme na slavnostní vernisáž
Fotosoutěž Děti očima seniorů už má vítěze

Známe vítěze fotosoutěže Děti očima seniorů. Autory vybraných fotografií zveme na slavnostní vernisáž

15. 8. 2018

Děti jsou vděčným tématem fotografií, a to nejen rodičů, ale i jejich prarodičů. A právě na vnoučky a vnučky byla zaměřena fotosoutěž Děti očima seniorů, kterou portál i60 pořádal společně s Městskou částí Praha 3.

fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Všem vítězům moc blahopřeji...
Věra Ježková
Blahopřeji vítězkám. Hezké fotky.
Libor Farský
Sledoval jsem obrázky průběžně a s nadšením.
Zuzana Pivcová
Zpočátku se zdálo, že by s dětskými snímky mohly nastat problémy, tak jsem ráda, že to takhle dobře dopadlo. Gratuluji.
Dana Puchalská
Gratulace vítězům i ode mně.
Jana Kollinová
Gratuluji vítězům a ostatním soutěžícím přeji dobré světlo.
Libuše Křapová
Gratuluji všem autorům fotografií :-)
Marie Seitlová
Všem autorům fotografií blahopřeji.
Miluše Hasenohrlová
Gratuluji výhercům a už se Těším na návštěvu vernisáže v Praze.Pojedu s dcerou a vnučkou,která je na vybrané fotce.Mám velkou radost.
Jana Šenbergerová
Gratuluji vítězům i vystavovatelům.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%