Foto: autorka
Tip na dovolenou: Broumovská skupina kostelů
15. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
17.8.2018 23:49
Ali, dík za tu nádheru. Církevní stavby mne moc zajímají. O Broumovských kostelech vím již dlouho, ale osobně jsem byla jen v samotném Broumově, ale i to je již dávno promlčené.
Hana Práglová
16.8.2018 13:17
Alenko ,mic pēkné.Tady jsem nikdy nebyla.Asi to budeme muset napravit.
Eva Balúchová
16.8.2018 10:19
Tenhle kraj vůbec neznám a už asi ani nepoznám.Tak jsem ráda,že si o něm i o jeho památkách můžu přečíst.Seš fakt pilná a muselo ti sepsání a popisky kostelů zabrat hodně času.A za to díky.
Anna Čípová
16.8.2018 06:52
Ali, dík za přiblížení Broumovského výběžku. Smekám a obdivuji tvoji vytrvalost. Snad se obnovy dočkají všechny památky, které už dlouhá léta pouze chátrají. Ještě se zeptám. Snímky č.15 a 23 - záměr nebo kouzlo nechtěného?
Marie Seitlová
15.8.2018 21:56
Ali moc pěkné, hlavně fotky. Tento kout vůbec neznám. Díky za přiblížení.
Eliška Murasová
15.8.2018 21:34
Ali, zajímavá nabídka na výlet, perfektní dokumentace. Muselo Ti to dát hódně práce...a díky tomu, že jsi pilná, my můžeme číst a vidět, díky! Škoda, že až na opačném konci.
Hana Rypáčková
15.8.2018 21:22
Pěkně zmapováno. Fotit kostely, když není kam ustoupit, je těžké, zrovna jsem jeden "nastavovala" ze dvou snímků. Povedené..
Jana Šenbergerová
15.8.2018 17:31
Tuto část naší země kupodivu trochu znám. Nejeden z kostelů jsem asi viděla jen zdálky, když jsme putovali přes Ostaš a Broumovské stěny. Jediná stavba, u které jsem byla, je kaple na Hvězdě. I tehdy byla zavřená. Kolem rostlo borůvčí a bylo na něm docela dost borůvek. Z Ostaše, Hvězdy i Božanovského špičáku byly krásné výhledy do malebné krajiny. Přespávali jsme pod širákem tu na české, tu na polské straně hranice. Docela ráda bych se tam ještě někdy podívala, ale na tehdejší pěší túry už bych neměla. Fotky jsou krásné, se stavem tebou popisovaných kostelů je to ovšem horší. Dík, trochu jsem si zavzpomínala a připomněla si, že tehdy bylo také úmorné teplo, ale v ranní rose bylo možné věnovat se umytí, i když kolem netekla žádná voda. :-)
Naděžda Špásová
15.8.2018 17:11
No, Álo, máš jich docela dost. Kromě mraků taky ráda fotím kostely. Broumovsko skoro neznám. Moc hezké fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA