Pláž Egremni na řecké Lefkadě. FOTO: ingimage.com
Řecká reminiscence
12. 8. 2018Jednou z nejoblíbenějších prázdninových destinací je určitě Řecko. Suvlaki, musaka, stifado, kleftiko… To není úryvek z Homéra ani Sokratův citát v originále. Tak poeticky zní názvy řeckých pokrmů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
14.8.2018 17:58
Velké vodě nevěřím, k moři nejezdím. Stát se mi, co vám, asi bych se na moře nedívala ani v televizi. Stačila mi jedna bouře na Baltu, celkem mírné vlny u Černého moře, když kolem proplula loď, a spousta ježků v moři Jaderském, které bylo jinak velmi klidné.
Zuzana Pivcová
12.8.2018 11:05
Hani, něco takového jsem zažila u Soči (viz článek Není moře jako moře). Ale to byla moje frajeřina, že jsem lezla do rozbouřené vody na nehlídané pláži. Pocitově bych ten druhý odstavec mohla skoro opsat. Mělké moře, ale vlny, které mě doslova rolovaly, takže jsem nevěděla, kde je dno a kde vzduch. Už nikdy jsem nic podobného neriskla.
Alena Tollarová
12.8.2018 07:57
Rozumím, něco podobného pár metrů od břehu jsem zažila. A vážně jsem se bála. Moc.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA