FOTO: CWA už funguje v desítkách zemí po celém světě
Leoš JEDE… Den 10.
8. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Macháčková
10.8.2018 07:14
Ro mě je neuvěřitelná jen představa té jízdy, natož skutečnost. jestli stačí jen držet pěsti, tak držím všechny čtyři.
Zuzana Pivcová
9.8.2018 17:58
Dnes jsme se šíleně vyhřály v Českých Budějovicích, a to jen chozením, tak jsem si říkala, co musí Leoš!!!
Adéla Konečná
8.8.2018 23:05
Dnes jsem Leoše potkala a cestě z Chrudimi. Působil neskutečně svěže, jako kdyby odstartoval.. Držíme palce!
Alena Vávrová
8.8.2018 22:21
Ani se mi nechce věřit, že už je Leoš na cestě 10 dní. Přeji zdar a sílu a potřebné štěstí...a vy-dr-žať!!
Kamil Hrádek
8.8.2018 21:06
Primlouvam se k zachovani puvodnich nezkracenych a hlavne aktivnich url odkazu v clanku. Na neaktivni zkracene odkazy navic s Lybijskou domenou ( .ly ) nikdo neklikne. Google je sice indexuje, ale budou pro jejich tvar nedohledatelne. Pro SEO je sice nejlepsi odkaz vhodne pojmenovat, otazkou je, zda to umoznuje editor. Hlavne ten transparentni ucet by mel byt aktivni u kazde jeho zminky, protoze navstevnik leckdy neumi pouzit ctrl+c a ctrl+v.
Leosi drz se, koukal jsem na dnesni meteo. Bourka pred Zdarem te asi pekne osvezila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA