
Foto: Radovan Cakl
Otevřené buchty
11. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
18.8.2018 22:52
Dík za recept, úspěšně jsem jej zrealizovala, ve výsledku to vypadá úplně stejně jako na fotografii a navíc jsou i "hedvábný"! Budou doufám až k snídani, osazenstvo je nyní na landu. Doufám, že je po návratu nezbaštěj všecky. ;-)
Marta Nosková
13.8.2018 10:23
Šikovná kuchařka, šikovný fotograf ! Podle tohoto návodu a fotodokumentace by snad zvládla upéct buchty i dvanáctiletá vnučka, která je u nás na prázdninách. Jak odloží mobil, navrhnu jí to. :-)
Marie Doušová
12.8.2018 14:53
Dělám kynuté těsto dost často. Moc pěkný postup doplněný obrázky . Dvojctihodné koláče jsou u nás v oblibě.
Jitka Caklová
12.8.2018 13:22
Děkuji všem za hezké komentáře. Moc mě potěšily a ještě víc mě potěší, když vám budou moje rady ku prospěchu :-)
Eva Mužíková
11.8.2018 23:09
Super prezentace, krok za krokem.....vypiplaná dobrota.... Díky, určitě zkusím.
Jitka Hašková
11.8.2018 20:08
Jitko tvoje buchty mi připomínají moravské dvojctihodné koláčky, tam se dává tvaroh dovnitř a navrch švestková povidla, a dá se každý kulatý koláček zvlášť, takže potřebuješ víc plechů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA