
Foto: Radovan Cakl
Otevřené buchty
11. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
11.8.2018 14:43
Vypadá to moc pěkně, asi je vyzkouším, ale bez švestek, já tam dám jahodu. Tak si nechte chutnat.
Hana Práglová
11.8.2018 14:38
Jitko,dobrý nápad. Kynuté těsto kvůli zdlouhavému kynutí ráda nedělám,ale tyto buchty asi příležitostně zkusím.
Lenka Hudečková
11.8.2018 14:13
Jituš, buchty vypadají úchvatně a jistě jsou výborné. Já jsem dneska dělala drobenkový koláč s hruškami podle Elenky, taky mňamka :-)
Jana Šenbergerová
11.8.2018 13:54
Krásné buchty a skvělá fotodokumentace. Dnes jsem pekla drobenkový koláč z poloviční dávky se švestkami. Možná zkusím tento nápad aplikovat na svoje vyzkoušené těsto.
Alena Tollarová
11.8.2018 13:53
Recept na buchty mám prakticky stejný, ale tímto způsobem udělané buchty vidím opravdu poprvé. Zkusím.
Vladislava Dejmková
11.8.2018 11:18
Děkuji za výborný nápad, určitě to vyzkouším. Mám sice své oblíbené těsto, které za mě zpracuje domácí pekárna, ale princip otevřených buchet mě nadchl.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA