Jedním z nejnavštěvovanějších měst ve Španělsku je Madrid. Foto: www.pixabay.com
Deset věcí, které nedělat nebo naopak dělat ve Španělsku
7. 8. 2018Španělsko je svérázná a sebevědomá země. A tak se Čechům snadno může stát, že tu mohou narazit. Tady je deset rad, jak se správně chovat ve Španělsku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
7.8.2018 12:10
Bílo sangrii jsem pila a oslavovala své padesátiny. A bylo to osvěžující pití. Ani hlava mně nebolela. A tapas jsou vynikající. A ještě dobré je - moučník nebo pečivo,( nevím už jak bych to nazvala, název jsem zapomněla ) , co se smaží v rozpáleném oleji a má to tvar nudlí. Vytlačí se těsto že strojku a smaží jako koblihy. A posypou se cukrem (moučkovým) . Dávají si to ke kávě. My tomu říkali sladké žížaly.
Jarmila Komberec Jakubcová
7.8.2018 11:37
Dano, dík za připomenutí - sangrie nemá chybu. Už se na ni těším. mám ji nejraději s kousky melounu a pomeranče. V hotelu Beverly park kam jezdím už léta si ji mohu dokonce sama připravit. Na terase jsou mísy s ovocem a sangrii si načepuji podle chuti a přidám led.Ještě mám ráda kanárskou specialitu a to rum s medem.
Dana Puchalská
7.8.2018 08:54
A hlavně nepeskujte a ani nekárejte jejich děti. To je tabu. Děti jsou jejich všechno a když se na ně hezky usmějete a zamávate jim, máte na 100% jejich sympatie. A pivo je trošku jiné, ale dobrá je značka SAN MIGUEL. Ta se pít dá. A zkuste někdy ochutnat bílou sangrii. Budete na ní dlouho vzpomínat. A kdo má rád česnek tomu doporučuji ten nákladný v oleji s trochou soli. Mňam.
Jarmila Komberec Jakubcová
7.8.2018 08:16
Tentokrát musím s autorkou článku souhlasit. jezdím od r. 1992 na Gran Canarii nebo na Menor Mar a vše funguje jak je popsáno. Mám Španělsko s jeho ostrovy velmi ráda a těším se že opět v září si užiji pobyt na Kanárských ostrovech.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA