Foto: autorka
Pyšná princezna a jiné pohádky
9. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
10.8.2018 23:17
Na Telči jsem byla a říkali nám, že zde byla natáčena scéna s králem Miroslavem, který ošetřoval květiny v zahradě a trhal třešně.
Zdenka Jírová
10.8.2018 23:06
Svým vnoučatům jsem vyprávěla i četla pohádky, které rádi poslouchali. Bohužel. už z toho věku vyrostli.
Marcela Pivcová
10.8.2018 17:49
Mně jeden doslova ůtržek z natáčení Pyšné princezny utkvěl v paměti - Krasomila s konví v ruce běžela mezi záhonky a zalévala květiny, což bylo v zahradě na Hluboké. Více si má hlavička v paměti už podržet nedokázala.
Miluše Hasenohrlová
10.8.2018 00:48
Ráda jsem si Váš článek přečetla, protože se do Telče chystám příští týden.Určitě do Telčského zámku zavítám.
Zuzana Pivcová
9.8.2018 17:15
Vlaďko, já jsem tu Hlubokou uvedla, protože mi to kdysi říkala maminka. Bylo tam natáčení a já jsem byla údajně v kočárku. Takže sama bych nic tvrdit nemohla. Do Telče na takovou výstavu bych jela hned a třeba by se našel i nějaký zahradník ve starší věkové kategorii, který by mi zavázal botasku. :-D
Jana Šenbergerová
9.8.2018 14:47
Tvorba pro děti je v mých očích kapitola sama pro sebe. Většinou se mi nelíbí, ale já už dávno nejsem dítě a svět, ve kterém jsem jako dítě žila, bude brzy záležitostí muzeí včetně našich oblíbených knih a hraček.
Marie Doušová
9.8.2018 13:13
Na zámku v Telči jsem byla a výstavu viděla , moc hezké .Doporučuji zhlédnout a projít se zámeckou zahradou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA